Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

ARY // Øyunn // thea wang // Next.Ape | Jazzfest 2024

Mer info

Fire konserter - én billett! 📍 Bli Jazzfest-venn og få 150,- i rabatt på denne billetten og en rekke andre fordeler!
Registrer deg her: https://trondheimjazzfestival.mailmojo.page/jazzfestvenn/

Vi inviterer til nok en festaften på Havet Arena!

Fredag 10. mai fra kl. 19:00 skal vi igjen fylle Nyhavna med elektrisk stemning, program for musikkelskere og dansbare rytmer inn i solnedgangen. Opplev fire nye og kjente artistnavn på én og samme billett - og mye mer!

På programmet: ARY // Øyunn // thea wang // Next.Ape (BE) - og mer!


ARY | Trøndelags egen elektronika-dronning

ARY er tilbake for alvor. For to år siden slapp hun endelig debutalbumet «For Evig», som vant over både anmeldere og musikkhjerter i hele verden. Vi ble først kjent med ARY i 2015, da hun med et brak traff det norske publikum med elektroniske popbeats og hennes tydelige signatur – den spektakulære stemmen. På kort tid fikk hun millioner av lyttere både i og utenfor våre landegrenser. Hun spilte over 200 konserter i Norge og Europa, og gjestet festivaler som Glastonbury, Pitchfork og Øyafestivalen. 

Øyunn | Klar for gjennombrudd!

Ekspressiv vokal og catchy melodier over organiske grooves og elektroniske synth-arpeggioer - trommeslager og vokalist Øyunn lager musikk som treffer.

De siste årene har hun markert seg på den europeiske musikkscenen, etter å ha spilt med musikere som blant annet Bugge Wesseltoft, Sam Gendel, Jon Balke og det danske alt-popbandet Efterklang, og komponert til og spilt i forestillinger ved Nationaltheatret i Oslo og Det Kongelige Teater i København.


thea wang | Gripende og gåsehudfremkallende

thea wang er en historieforteller. Med brede og korte strøk maler hun frem øyeblikk fra livet på balsamerende vis - akkompagnert av et sparsommelig, men likevel altoppslukende lydunivers.

I musikken til thea wang kan du nærmest føle hjerteslagene til folkeikonet Joni Mitchell. En sjelden stemmeprakt, med sårbare og poetiske tekster, over lyden av en enkelt akustisk gitar, eller på et kreativt underlag av ulende synthpads, improvisasjon og hardtslående trommegrooves.

Next.Ape (BE) | For første gang i Norge

Next.Ape er det nyskapende bandet til den belgiske trommeslageren Antoine Pierre - og et av de mest spennende crossover-prosjektene på den europeiske musikkscenen per i dag. Musikken har et groovy, melodiøst og mystisk sound, ispedd elementer av både elektronika, pop og jazz, og presentert i en tight og overbevisende live-pakke.

I bandet finner vi også den belgiske vokalisten Julie Rens, som løfter uttrykket med sin scenetilstedeværelse og krystallklare stemme - fargelagt med effekter og fengslende lydutforskninger.

Aldersgrense 18 år. Vi praktiserer vergeskjema.

Sist oppdatert: 02/12/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt