VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

Ash & Thorns // Ogna Scene

  • Nordsjøvegen 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 9. oktober 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Folk-duoen Ash & Thorns har på kort tid blitt et mer kjent navn i Norge etter at gruppa gikk videre i The Voice med sin egenskrevne låt "Signs"

Folk-duoen Ash & Thorns har på kort tid blitt et mer kjent navn i Norge etter at gruppa gikk videre i The Voice med sin egenskrevne låt "Signs". Mentor Yosef Wolde-Mariam uttrykte at det var det mest unike han hadde hørt på The Voice og lovordene satt løst blant de fire mentorene. Sammenligningene med Simon and Garfunkel har sittet løst, og selv om at gutta lever godt med den sammenligningen nevner de også grupper som Gillian Welch og The Milk Carton Kids som sterke inspirasjonskilder.

Ash & Thorns består av Rasmus Dugstad fra Ås og Rolf Mørck fra Eide på Nordmøre og de begynte sitt musikalske samarbeid i 2018. Siden den gang har de med velklingende harmonier og tekniske gitarpartier funnet et tidløst musikkuttrykk som lar publikum sette seg tilbake og bare nyte. Ash & Thorns utfyller den norske "norwegicana"-bølgen med sin tradisjonelle tilnærming til americanamusikken og sin nakne orkestrering. Musikken beskrives som ettertenksom og til tider melankolsk og en musikk som kan treffe alle og enhver.

Duoens første plate var et live-album fra Antikvariatet i Trondheim som i følge Tidens Kravs anmelder " tok oss med til Badlands-filmen av Terrence Malick. Eller kanskje til et Huckleberry Finn-Landskap, flåteseilende ned Mississippi." I 2021 kom gruppas første studioalbum "River of Wrongs" ut og musikken deres har spredd seg til hele verden.

Dørene åpner kl. 19.00 med knallgod pizza fra Violetas pizza

  • Last Updated: 09.06.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 9. oktober 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ash & Thorns // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages