VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

Ash & Thorns på Kafé K med Charlotte Sofie Holtung

Overview

Ash & Thorns kommer til Porsgrunn for første gang! Med seg som gjest har de Charlotte Sofie Eliassen Holtung som de gjorde stor suksess sammen med i The Voice. Deres versjon av Whiskey Lullaby har til sammen nesten én million avspillinger.

Folk-duoen Ash & Thorns har på kort tid blitt et mer kjent navn i Norge etter at gruppa gikk videre i The Voice med sin egenskrevne låt "Signs". Sammenligningen med Simon and Garfunkel har sittet løst, og selv om at gutta lever godt med det nevner de også grupper som Gillian Welch og The Milk Carton Kids som sterke inspirasjonskilder.

Ash & Thorns består av Rasmus Dugstad fra Ås og Rolf Mørck fra Eide på Nordmøre. Gutta begynte sitt musikalske samarbeid i 2018 og siden den gang har de med velklingende harmonier og tekniske gitarpartier funnet et tidløst musikkuttrykk som lar publikum sette seg tilbake og bare nyte. Ash & Thorns utfyller den norske "norwegicana"-bølgen med sin tradisjonelle tilnærming til americanamusikken og sin nakne orkestrering. Musikken beskrives som ettertenksom og til tider melankolsk og en musikk som kan treffe alle og enhver.

Duoens første plate var et live-album fra Antikvariatet i Trondheim som i følge Tidens Kravs anmelder " tok oss med til Badlands-filmen av Terrence Malick. Eller kanskje til et Huckleberry Finn-Landskap, flåteseilende ned Mississippi." I 2021 kom gruppas første studioalbum "River of Wrongs" ut til gode kritikker og bandet er nå i studio og finpusser sin neste plate som kommer i januar.

Charlotte Sofie Holtung kommer fra Re i Vestfold og har i mange år har jobbet som sanger og showartist.
Hun jobbet nylig blant annet på Color Line-båtene Color Magic og Color Fantasy, og som syngende servitør på Wallmans Salonger i Oslo.
I årets sesong av The Voice ble det mindre showartisteri og mer fokus på egen identitet og retning som artist. Hun kom helt til live-sendingene og overbeviste gang på gang med sin kraftfulle stemme og særegne ekspressivitet. Charlotte gleder seg til å synge med gutta igjen etter et veldig hyggelig samarbeid i The Voice.

Gå ikke glipp av denne sjeldne muligheten til å gjenoppleve et av de mest ikoniske øyeblikkene fra norsk TV i år og mye annen god musikk fra Ash & Thorns og Charlotte Sofie!

  • Last Updated: 17.09.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 8. oktober 2021 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ash & Thorns på Kafé K med Charlotte Sofie Holtung
Your Recently Viewed Pages