VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GRAN

Asle Beck med band

Overview

Med radioslagere som bl.a. Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grünerløkka har Beck gitt det norske folk herlige popvisermed norske tekster som vi alle synger eller nynner med på.

Låtene til Asle Beck har på bare litt over syv år som artist over tre millioner nedlastinger, lyttinger og viewspå Spotify, iTunes og YouTube, noe som er helt fantastiske resultater for en norsk artist.

Han ga i 2014 ut plate nummer to "Gikk så stille forbi" til strålende kritikker i flere av landets største aviser og med påfølgende radiointervjuer i flere radioer deriblant hos nitimen på P1.

Asle Beck spilles daglig på de største radiostasjonene i landet, har vært a-listet på flere av disse, solgt tusenvis av plater, han spiller for fulle hus og utsolgte konserter og det er liten tvil om at han har fått en plass i nordmenns hjerter med sine ekte og ærlige tekster om livet, kjærligheten og naturen.

  • Last Updated: 03.01.2020
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 24. oktober 2020 20:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Asle Beck med band
Your Recently Viewed Pages