VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GRAN

Asle Beck

  • Røykenviklinna 460, Brandbu, Norge, Brandbu
  • 10. juli 2020
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Asle Beck

Den folkekjære artisten Asle Beck har vokst opp på Hadeland, og gjester bygda så fort han har mulighet. Han spiller for utsolgte lokaler i Musikk-kjeller`n hver eneste høst, og vi tenkte det også passet godt med en koselig sommerkonsert nå også. 
Asle selger for tiden ut konserter i hele Norge, og har med sine personlige og ærlige tekster og fengende melodier blitt  en av våre mest strømmede vise- og visepopartister de siste ti årene.
Han er kjent for radioslagere som bl.a. «Skur 55», «Varme Vinder» og «Grünerløkka» og sangene hans har nå blitt strømmet og avspilt over syv millioner ganger bare på Spotify og iTunes. Musikkvideoene hans er blitt vist over en million ganger på Youtube. I 2017 ble albumet «Bruvoll Hotell» et av de mest solgte norskspråklige albumene og føk rett inn på en sterk 10. plass på VG Lista Topp 40 sammen med norske og internasjonale superstjerner. En solid prestasjon av en beskjeden låtskriver fra Grünerløkka. Beck har også tidligere gitt ut de kritikerroste albumene «Tanker fra i går» (2008) og «Gikk så stille forbi» (2014).
Gled deg til en varm og stemningsfull konsert med tidenes artist!

  • Last Updated: 25.06.2020
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 10. juli 2020 19:30 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Asle Beck
Your Recently Viewed Pages