VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

AUDREY HORNE + Emanuel Desperados - NY DATO!

  • Sort & Blå Scene, Jernbanegt 2, Porsgrunn
  • 5. desember 2020 - 6. desember 2020
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

AUDREY HORNE returnerer til RiP!

NB - konserten er utsatt fra 18/4 - NY DATO 5. desember! Kjøpte billetter gjelder på ny dato. OBS: Redusert kapasitet pga distansering, gjester som ikke respekterer retningslinjer vil bli bortvist.

I mer enn 15 år har Bergens-bandet Audrey Horne gjort Rocke-Norge til et bedre sted å være, og nå markeres det med slipp av bandets første liveplate "Waiting For The Night" 28. februar!

Bandet har helt siden debuten «No Hay Banda», som var nominert til to og vant en Spellemannpris, gravd ut sin egen sjangermessige nisje her til lands. Det handler om mye energi, svart humor og de beste rockeriffene man kan fore øregangene med.

Audrey Horne har samarbeidet med stjerneprodusenter som Joe Baressi og gjort jobben selv, alt etter som - alltid med samme resultat – et sett med gnistrende låter som funker like godt på stereoanlegget som fra konsertscenen.

Publikum har vært enige, «Youngblood» og «Pure Heavy» markerte seg godt på VG-lista, og bandets siste studioplate, «Blackout», klatret høyt på de offisielle albumlistene i Tyskland. Legg til at både den og sine forløpere har blitt kåret til både månedens og årets album i en drøss med toneangivende rockepresse verden over.

I løpet av sin 15-årige rundreise på konsertscenene i Europa har de turnert med storheter som Danko Jones, Papa Roach og delt scene med Rammstein på Hellfest. Og det er i konsertformatet at den gnistrende kjemien til Audrey Horne virkelig eksploderer.

Liker du Led Zeppelin, Alice in Chains, Thin Lizzy, Soundgarden og Iron Maiden, så vet du hvor du skal være lørdag 18. april!

NB - redusert kapasitet pga distansering. Kapasitet økes dersom restriksjon oppheves.

Lørdag 5. desember 2020
18 år leg plikt.

Dørene åpner kl 20.00
Audrey Horne kl 22.00

  • Last Updated: 13.10.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 5. desember 2020 21:00 1:00

sø. 6. desember 2020 21:00 1:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
AUDREY HORNE + Emanuel Desperados - NY DATO!
Your Recently Viewed Pages