Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Autokarma

Overview

Autokarma er endelig ute med nytt album, og vi gleder oss stort til å spille denne live på hjemmebane for første gang!

Albumet «De siste dagers heldige» er en reise gjennom 10 uavhengige låter med tematikk fra det bekmørke, mange i det grå, til en god dose overtenning. Dette er et stolt øyeblikk for oss og det har tatt oss mange år, men nå er den her, vår debutplate! Malossi har røtter fra Solør, og spiller tung rock på bitende dialekt med historier om oppveksten på bygda, sterk kaffe og mørke skjebner.
13. august slapp de plata "Blanke Barter", som har fått mye oppmerksomhet internasjonalt til tross for at det synges på norsk tvers gjennom hele fullengderen.
Bandet er forankret i den tidløse grunnmuren av trommer, bass og gitarer, og gir publikum små melodiske fortellinger der lytteren transporteres til et særegent sted med universalt gjenkjennelige typer og skjebner. En ungdomstid der mopeder var holdt sammen av gaffateip, og der opptakskassetter med Raga, DumDum, Kyuss og Clutch var å finne i hver eneste walkman.
Dette er hverken sært eller vrangt, flåsete eller trendy. Dette er tung Rock på Norsk, med litt amerikansk ørken og en god dose bygdekultur!

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00
Ledsager: Full pris
Aldersgrense: 20 år

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Arrangørens nettside

  • Last Updated: 28.11.2021
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

lø. 15. januar 2022 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Autokarma
Your Recently Viewed Pages