VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken ULLENSAKER

Avlyst! Hilde Fjørtoft og Werner Sørøy

Overview

Som følge av nye lokale smittevernregler f.o.m. 19. november t.o.m. 3. desember stenges alle lokaler for kultur-, underholdnings- og fritidsaktiviteter. 

 

En reise i klassisk countrymusikk fra 40-tallet og fremover.

Hilde Fjørtoft og Werner Sørøy har i mange år vært profilerte artister innenfor countrymusikk i Norge. De har spilt i band, og turnert landet på kryss og tvers.
Werner var i sin tid med i bandet til den legendariske norske countryartisten Teddy Nelson. Videre har han også backet mange kjente amerikanske countryartister som har gjestet Norge. Hilde har også lang fartstid i bransjen, og hadde i mange år eget band, Hilde Fjørtoft Band. De siste årene har de jobbet sammen som duo og i stor grad spilt til dans rundt om i landet.

Etter ønske fra publikum og arrangører kan de nå også tilby et konsertkonsept. Her presenteres kjente og kjære countrylåter, samt korte historier knyttet til dette. Noen av artistene vi vil bli kjent med er Buck Owens, Hank Williams, Kris Kristoffersen, Willie Nelson, George Jones og Narvel Felts.
Vi byr på en countrykveld med gamle, flotte klassiske countrylåter. Mange av låtene vil nok være kjente for publikum. Kanskje vil de fremkalle gode minner ?

For ledsagerbillett kontakt kulturhuset.

  • Last Updated: 20.11.2020
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

lø. 28. november 2020 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Avlyst! Hilde Fjørtoft og Werner Sørøy
Your Recently Viewed Pages