VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland Hjelmeland

AVLYST! Ryfest, Hjelmeland

Overview

Ryfest har som mål å være en festdag for hele familien - der matglede og kultur står i sentrum. Viktige og tradisjonsrike ryfylkenæringer som fruktdyrking, havbruk, landbruk og kunsthandverk får mulighet til å presentere seg - og lokale artister står på scenen sammen med profesjonelle.

Ryfest (Norsk Frukt- og Laksefest) på Hjelmeland i Ryfylke.

Ryfest har som mål å være en festdag for hele familien - der matglede og kultur står i sentrum. Viktige og tradisjonsrike ryfylkenæringer som fruktdyrking, havbruk, landbruk og kunsthandverk får mulighet til å presentere seg - og lokale artister står på scenen sammen med profesjonelle. Rundt 30 handverks-utstillarar i Spinneriet og rundt 50 utstillarar i Vågen.

Stort frukt- og laksetorg
Mange vitjar Ryfest kvart år for å kjøpa førsteklasses frukt eller laks til ein hyggeleg pris. På vårt store frukttorg finn du epler, pærer og plommer. Norsk Frukt- og Laksefest går heller ikkje på akkord med kvaliteten på frukt for å selja til låge prisar, her finn du berre første sortering. Bemanninga på frukttorget er fruktdyrkarar frå Ryfylke, tilslutta Rogaland Fruktdyrkarlag. Har du spørsmål om varene, kan du vera heilt trygg på å få fagleg hjelp. På frukttorget er det høve til å kjøpa ditt eige frukttre. 

Velkommen til en festhelg på Hjelmeland!

  • Last Updated: 17.06.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 4. september 2020

lø. 5. september 2020

sø. 6. september 2020

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
AVLYST! Ryfest, Hjelmeland
Your Recently Viewed Pages