VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

AVLYST: Foredrag: Vestlandskunstnere fra J. C. Dahl til Dolk

Overview

AVLYST: Velkommen til et nytt kunstforedrag i forbindelse med Artoteket*. Kunstformidler Renate Rivedal tar oss på en kronologisk reise blant de vestlandske kunstnerne

AVLYST AV SMITTEVERNHENSYN: Velkommen til et nytt kunstforedrag i forbindelse med Artoteket*. Kunstformidler Renate Rivedal tar oss på en kronologisk reise blant de vestlandske kunstnerne. Vi starter med J. C. Dahl og den klassiske malerkunsten. Så beveger vi oss videre mot modernismen og helt inn i dagens samtidskunst.   

Arrangementet varer ca. 45 minutt og er i samarbeid med Sandnes kommunes kulturkontor. 

* Sandnes kommune har etablert en egen lånetjeneste for kunst og Artoteket er et samarbeid mellom Sandnes kommune og biblioteket. Kunstverkene kan lånes med hjem og henges opp i din egen stue. Sammen ønsker vi at kommunens innbyggere skal få tilgang til en del av kunsten som er i kommunens eie. Artoteket er ikke en utfyllende oversikt over kommunens kunstsamling, men representerer et bredt utvalg med mange lokale kunstnere, for eksempel Per Odd Aarrestad, Turi Gramstad Oliver og Stanley Stornes. 


VIKTIG Informasjon til besøkende vedr COVID-19:
Sandnes bibliotek følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
Alle deltakere på våre arrangementer må reservere individuell billett med navn og kontaktinformasjon til personen som skal delta. Dette for å sikre rask smittesporing.
For øvrig minner vi om:Bli hjemme hvis du har luftveissymptomer. Hold avstand, minst en meter. Vask hendene, vi har håndsprit tilgjengelig

  • Last Updated: 22.01.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 10. februar 2021 19:00 19:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
AVLYST: Foredrag: Vestlandskunstnere fra J. C. Dahl til Dolk
Your Recently Viewed Pages