VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

Avslutningskonsert Sildajazz: Gjermund Larsen Trio og Kammerkoret Bocca

  • Vår Frelsers Kirke, Skåregata 155, Haugesund
  • +47 52744545
  • 15. august 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I fjor innførte vi en ny tradisjon under Sildajazz. Søndag kveld steller vi i stand avslutningskonsert i Vår Frelsers Kirke. Tanken er at man trenger et litt rolig og ettertenksomt musikalsk etterspill etter intense festivaldager. Vi føler vi har funnet den ideelle avslutningskonserten i år når vi har utfordret det lokale toppkoret Kammerkoret Bocca til å slå seg sammen med den prisbelønnede Gjermund Larsen Trio.

Felespiller Gjermund Larsen hadde allerede rukket å bli en ettertraktet og erfaren musiker da han i 2007 fikk Grappas debutantpris og platekontrakt. Dermed fikk han også muligheten til å lage det første albumet med sin egen musikk, og sin egen trio. Sammen har trioen funnet frem til et helt særegent uttrykk der elementer fra folkemusikk, kammerjazz, bluegrass, barokk- og samtidsmusikk smeltes sammen. Larsen ble dobbelnominert til Spellemann for albumet Salmeklang, og stakk hjem med én pris. I 2010 ble han nominert til en Grammy for platen "In Folk Style».

Kammerkoret Bocca, som ble startet av dirigent Ive Buch Romme i 2010 feiret i fjor sitt 10-års jubileum. På tross av sin korte virketid er merittlisten deres imponerende. De har deltatt med suksess i korkonkurranser både internasjonalt og nasjonalt og i 2014 mottok koret Haugesund Sparebanks. De har samarbeidet med Nils Økland, Munor, med Grex Vocalis og Kompani Haugesund, for å nevne noen – og legger alltid den kunstneriske listen høyt.

Kammerkoret og trioen kommer i løpet av konserten til å opptre både sammen og hver for seg.

Konserten arrangeres i samarbeid med våre venner i Fartein Valen festivalen.

  • Last Updated: 07.06.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

sø. 15. august 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Avslutningskonsert Sildajazz: Gjermund Larsen Trio og Kammerkoret Bocca
Your Recently Viewed Pages