Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

AYN RAND PÅ 45 MINUTT - Trond Birkedal holder Ayn Rand-show

Overview

Ayn Rand er dama som blir sett på som høyresidens Karl Marx. Ayn Rand er forfatteren som venstresiden elsker å hate, dama som devaluerer staten, skatter og de som er avhengige av andre.

AYN RAND PÅ 45 MINUTT - Trond Birkedal holder Ayn Rand-show

Ayn Rand er dama som blir sett på som høyresidens Karl Marx. Ayn Rand er forfatteren som venstresiden elsker å hate, dama som devaluerer staten, skatter og de som er avhengige av andre. Hva er det med disse bøkene som skaper så mye diskusjon? Er hun relevant eller bare omstridt?

Trond Birkedal holder Ayn Rand-show på 45 minutter om dama og bøkene hennes.

Mímir Kristjánsson introduserer foredragsholder og tema (slik Trond Birkedal i fjor introduserte Mímir da han holdt foredraget «Karl Marx på 45 minutt»).

Alle beleste unge menn på høyresiden har et nærmest religiøst forhold til Ayn Rands bøker, men de fleste vokser begeistringen av seg. Trond Birkedal har, om ikke et religiøst forhold til bøkene, i hvert fall gitt uttrykk for at han fortsatt blir meget inspirert av hennes bøker. Det er over seks tiår siden hun ga ut sitt epos, "Atlas shrugged" («De som beveger verden», som den heter på norsk), en murstein på over 1100 sider.


Erling Kagge donerte et eksemplar av boken til hver stortingsrepresentant da den kom ut på norsk, fordi han mente de hadde godt av å lese den. Siv Jensen nevner den selvsagt som en av sine favorittbøker. Hva med deg? Kan Trond Birkedal overbevise deg?

  • Last Updated: 20.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 25. oktober 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
AYN RAND PÅ 45 MINUTT - Trond Birkedal holder Ayn Rand-show
Your Recently Viewed Pages