Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Skedsmo

BÆRRE BJARNE

Overview

Bjarne Brøndbo er en artist med et stort repertoar, noe han får vist til sitt fulle i Bærre Bjarne - et musikalsk stand-up show fylt med sang og verbale krumspring.

Det blir garantert mye allsang og latter når Bjarne tar for seg temaer som barn, oppvekst, turnélivet, sosiale medier, teknologiens utvikling fra 70 tallet samt det å være pop stjerne i Norge - Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som Vinsjan På Kaia, Konfirmasjonsdressen, Som splintra speil, Det fine vi hadd sammen og mange, mange flere. Vi lover deg en helstøpt aften med «bærre» Bjarne!

Pressen skriver: Gjennom halvannen time holdt Brøndbo et driv som publikum var helt med på. Det var småprat og musikk, fortellinger fra eget liv, barndom og ungdomstid, og selvfølgelig innslag fra D.D.E. Trampeklapp, allsang, latterkick og beundring for formidlingsevnen, kan stå som oppsummering av et heidundrendes møte med energibunten Bjarne Brøndbo.

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 395,- / medlem kr 375,- / showmeny kr 725,-

Showmeny inkluderer billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpe på web, da bord må reserveres.

  • Last Updated: 06.01.2018
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

ons 7. mars 2018 19:00

See All
BÆRRE BJARNE
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad