VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

Båtsvik & Anne Furubotn // Dobbeltkonsert Ogna Scene

  • Nordsjøvegen 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 17. oktober 2020
  •  /  14:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Dobbelkonsert med Båtsvik og Anne Furubotn. Båtsvik er artist, gitarist, vokalist, låtskriver og bassist. Skriv låtar i gitarpopsjangeren. Anne sin musikk treffer på flere plan, og fenger hele familien, og musikken hennes kan spilles på langtur i bil uten at noen blir svett i ørene, men tvert imot synger med.

BÅTSVIK.  I 2017 starta soloprosjektet Båtsvik opp. I ein turbulent periode av livet, dukka den eine låt-ideen opp etter den andre. Båtsvik visste at han hadde ein låtskrivar i seg, men hadde ennå ikkje tatt steget og gjort ferdig ideer som lå der halvferdige. Tekstar dukka opp og låtar blei ferdige. Det var på tide å teste ut låtmaterialet live. Og på ein lokal scene, under eit «Open mic» arrangement, blei to låtar framført. Folk likte det dei høyrde og då var snøballen i gang. To veker seinare var det tid for studioinnspilling av første, sjølskrivne låt. Når me no skriv 2020, ligg det 6 utgivelser på Spotify og ein sjuande singel er på veg.

Båtsvik er artist, gitarist, vokalist, låtskriver og bassist. Skriv låtar i gitarpopsjangeren. Er inspirert av artister som Ryan Adams, James Bay, Ben Howard, Kings Of Leon, Foo Fighters. Det er også mange norske artister som inspirerer : Highasakite, Sigvart Dagsland, Erlend Ropstad, Sondre Justad, Odd Nordstoga , for å nemne nokre.

Båtsvik har blitt belønna med plass på Stavanger Aftenblads liste over ukas anbefalte låter heile tre ganger. Den eine gongen blei det 1.plass med låta «Into the light». Det har blitt fleire konserter og det har vært ubetinga fine tilbakemeldingar. Når Båtsvik opptrer ute, er det med eit akustisk preg. Men det finnes eit solid band som kan vere med etter behov. Selv trakterer Båtsvik akustisk gitar og hovedvokal. Med seg har han hatt fast kordame i Henriette Hodne. Razmus Viggen spiller trommer. Tore Brattgjerd spiller el-gitar og bassgitar. Ørjan Høyland spiller tangenter og gitar. I tillegg kan broder Arild Båtsvik og Håkon Nøtland bidra med strenge-instrumenter.

Nylig kom singelen «Tåke» ut. Dette er ein duett saman med talentfulle Laila Engedal fra Bryne.

Anne Furubotn: Stavangerartisten Anne kommer fra et hjem der både sangbøker og instrumenter stadig ble utslitt og måtte fornyes. Fra å synge bordverset femstemt sammen med søstrene sine, farget hun håret svart og spillte bassgitar i punkeband som ungdom.

Så lenge hun kan huske har hun komponert sanger og vært opptatt av musikk og harmonier. Hun skriver om hverdagen og de nære ting, og da hun ble mor, var det naturlig å komponere sanger rettet mot barn og familier. Mange av tekstene hennes er ordrette gjengivelser fra ting hennes barn har sagt. Som tekstforfatter har hun blitt kalt barnas Bjørn Eidsvåg, en ung Bob Dylan, finurlig som Tønes. Alle liker å bli tatt på alvor i følelsene sine, og med et skråblikk på barns og familiers hverdag tar hun deg med inn i en verden med forelskelse, middagsmatlaging og tivoliopplevelser. Arrangementene er post punk- pop inspirert som hos The Cure, rampete som Karius og Baktus og Elvis Costello, smoothe som Cardigans og Portishead.

Hun kom ut med sitt første album BESTEMME SELV i 2013. Låtene ligger på spilleliste på NRK Super, og hun er for tiden en av de mest spillte artistene i radio. I 2014 kom hun ut med singelen BESTEFAR, og våren 2015 kom singelen TIVOLI som fikk terningkast fem i Aftenbladet. Videre kom singelen Slo MEG, og låtene er spillt daglig i NRK-Super Radio, samt kommet gjennom nåløyet i radioprogrammet Norsk på Norsk. HUSKE DU, MAMMA? er hennes andre album og ble sluppet 8.november. Albumet spilles inn i Stella Polaris Studio i London. Produsenten hennes Øyvind Aamli har jobbet med artister som Tom Jones, Kylie Minouge, Boy George, will.i.am (The Voice UK), Angel Haze, Athlete og Lou Rhodes (Lamb) med fler. Hun har også med seg Leo Cameron Sutherland på trommer som har vært på spillelister i London på lik linje med Massisve Attack og Amy Winehouse. Liz Chi Yen Liew (Moby), krydrer med nydelig fiolin.

Anne spiller konserter for store og små; Tungeneskonserten sammen med Stein Torleif Bjella og Tønes, Stavanger konserthus og Statoilkonserten, der hun fikk med seg 8000 til å nyse og synge med. Store og små arrangement, noen ganger alene andre ganger med ulike musikere. Hun har lang erfaring med å jobbe med barn og musikk, både som musikkpedagog i barnehager og skoler, og som dirigent i barnekor både i Norge og London. Musikken blir jevnlig testet ut på barna, og ofte inviterer hun barn med opp på scenen, for å gjøre konsertene enda mer levende, intime og ærlige.

Anne sin musikk treffer på flere plan, og fenger hele familien, og musikken hennes kan spilles på langtur i bil uten at noen blir svett i ørene, men tvert imot synger med.

  • Last Updated: 04.03.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 17. oktober 2020 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Båtsvik & Anne Furubotn // Dobbeltkonsert Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages