VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark MIDT-TELEMARK

Bø Jazzklubb: Sun & Steel

  • Gullbring Kulturanlegg, Gullbringvegen 34, Bø i Telemark
  • 29. oktober 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Sun & Steel er en splitter ny kvartett som hadde sin debut på Jazzknappleik-festivalen i Stavanger i august i fjor. Bandet tok sats og stupte inn i ett fyrverkeri av heftig og energisk fri improvisasjon der ideer fra alle fire ble kastet inn i et virvar av rytmer, melodier, lyder og støy. Etter denne voldsomt energiske fremføringen var det ingen tvil om at bandet skulle gjøre mer sammen.

Trommis Paal Nilssen-Love og bassist Øyvind Storesund er velkjente musikere på konsertbesøk i Bø. De to andre i kvartetten er ferske navn og fremadstormende musikere på den norske musikkscene. Begge er håndplukket til bandet på grunn av sine talent. Det er snakk om den unge pianisten Isach Skeidsvoll og Marthe Lea som trakterer tenorsaksofon, dobbel fløyte, vokal og perkusjon.

Storesund og Nilssen-Love har spilt sammen helt siden 1998. Begge står for høy energi og tunge rytmiske mønstre. Her får vi høre de i en helt ny dimensjon.

Marthe Lea - tenor saksofon, fløyter, vokal, perkusjon, Isach Skeidsvoll - piano, melodika, Øyvind Storesund – kontrabass og Paal Nilssen-Love - trommer & perkusjon.Velkommen!

  • Last Updated: 19.09.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 29. oktober 2021 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bø Jazzklubb: Sun & Steel
Your Recently Viewed Pages