VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Babyomvisning i utstillingen "Fra balkongen"

  • Henrik Ibsens gate 55, Stavanger, Norge, Stavanger
  • +47 51842700
  • 11. november 2020
  •  /  11:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Omvisning på kunstmuseet for voksne med babyer opp til 1 år.

Velkommen til babyomvisning i utstillingen Fra balkongen sammen med museumspedagog Katharina Ueland. Babyomvisning er en omvisning tilpasset deg som er i permisjon med barn opptil 1 år som ønsker litt kulturelt påfyll. Sammen med barna utforsker vi kunsten i et rolig tempo.

Utstillingen Fra balkongen ønsker å gi et bilde av den samtidige kunstneriske aktiviteten i regionen og har ikke et samlende tema. Her er kunstverk som undersøker kunstnerrollen, material- og mediespesifikke undersøkelser, humoristiske og poetiske verk, blikk på vår samtidskultur, arbeider som forholder seg til natur- og landskapsoppfatninger, verk som tematiserer vold og overgrep og som undersøker samfunnets og enkeltindividers sårbarhet i en tid med ekstreme påkjenninger.


Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19: Stavanger kunstmuseum  følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. For å sikre rask smittesporing må alle kjøpe billett på forhånd, og alle billetter må være registrert med navn på personen som skal delta. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen. Dette gjelder også for publikumsgrupper som har gratis adgang til museet (barn, studenter og medlemmer av Venneforening og Kunstnerorganisasjoner). Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19. Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand til andre besøkende og to meter avstand til kunstformidler. Bruk håndsprit ved ankomst til museet og hold deg hjemme ved tegn på sykdom.

  • Last Updated: 16.10.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 11. november 2020 11:30 12:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Babyomvisning i utstillingen "Fra balkongen"
Your Recently Viewed Pages