Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Bajazz: Oddjob - Jazzoo

  • Georgernes Verft 12, Bergen
  • +47 90872263
  • 7. mai 2017 - 7. mai 2017
  •  /  12:30 to 13:15
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

GORAN KAJFES trompet PETER FORSS bass PER «RUSKTRÄSK» JOHANSSON altsaksofon DANIEL KARLSSON piano JANNE ROBERTSON trommer

Jazzoo presenterast av og med Oddjob, som vart fødd i 2005 etter ei kjærleiksaffære mellom jazz og funk. Etter det har bandet teke til seg ei heil rekkje sjangrar, afrobeat, latin, karibisk, og av og til antydingar til flamenco. Dette verdsfunkbrygget er friskt, festleg og har med seg dei finaste svenskane landet har å by på. Barneplata Jazzoo gav dei Grammis 2014 for beste barneplate, med musikk som aktiverar både latter og dansefot. Temaet er dyreverda. Saman med publikum assosierer dei fram flodhestar med heiteslag, hakkespett som bankar på hjå nattergalen, irriterande fluger og mykje meir. Dette er musikk og formidling i verdsklasse frå eit band som ikkje har gløymd kunsten å leike.

To forestillinger, kl 12:30 og kl 14:00 – dørene åpner en halvtime før konsertstart.

Barn under 2 år kommer gratis inn.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og å fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Fotograf: Adam Marko-Nord

  • Last Updated: 09.03.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates
søndag 7. mai 2017

See All
Click to activate
Bergen, Norway
The latitude and longitude
60° 23' 44" N / 5° 18' 31" E
Bajazz: Oddjob - Jazzoo
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad