Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Bakkefestivalen

Overview

NY FESTIVAL I TRONDHEIM!

Bakkefestivalen er en helt ny musikk- og miljøfestival på Møllenberg i Trondheim. Vårt formål er å skape en årlig kulturfestival som skal bidra til økt kunnskap om bærekraftighet og miljøvern gjennom positive opplevelser. Festivalen skal tilby kortreiste og bærekraftige mat- og drikkevarer fra lokale aktører, og være med å styrke den trønderske musikkscenen ved å sette fokus på unge og lovende artister med tilhørighet i Trøndelag.

Bakkefestivalen skal være en befrielse fra hverdagen og et møtepunkt for alle typer mennesker. Med fokus på menneskelige relasjoner og lav terskel for deltagelse, vil vi være den festivalen der du kan få nye venner, finne fantastisk musikk og nyte kortreist mat og drikke. Hvem vet, kanskje du begynner å tenke litt grønnere på livet fremover?

Møllenberg er en utrolig spennende bydel spekket med studenter og potensial i massevis. Det spirer og gror godt i denne byen rent kulturelt, men resultatet av denne spiringen utformes som regel i andre deler av byen. Bakkefestivalen ønsker å utnytte det potensialet denne litt glemte bydelen har gjennom å arrangere festivalen der. Vi har stor tro på at dette kan løfte frem Møllenberg og styrke dens posisjon på det trønderske kulturkartet. 

Billetter kommer for salg i slutten av februar.
Vi ønsker dere velkommen til Bakkefestivalen 2017 lørdag 6. mai!

  • Last Updated: 24.02.2017
  • Source: Trøndelag Reiseliv AS
Dates
lørdag 6. mai 2017

See All
Click to activate
The latitude and longitude
63° 25' 51" N / 10° 24' 38" E
Bakkefestivalen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad