Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Røros

BAKRUS // Plateslipp // Konsert

Overview

«Per» er en EP bestående av Bakrus sine tolkninger av 7 Per Bergersen-låter. Utgivelsen kommer i begrenset opplag på vinyl, gjort mulig gjennom et samarbeid med Ungdommens Hus Røros, FriFond, Fucking North Pole Records, og Crispin Glover Records.

Tusen takk Per, for alt du har gitt oss. Denne er til deg.
-------
Fredag 4. oktober kl. 20:00, dørene åpner kl. 19:30.
Inngang: 50,-
Gratis for alle under 18, UH-medlem og klubbkretsen.
Rusfritt.
-------
Pønkrockkvartetten Bakrus fra Røros leverer kontraster så holder. Rask og aggressiv pønk brytes opp av rolige melodier og sår tematikk. Siden de slapp debutplata «Tynn Kjærlighet» i 2018 har bandet gjort rykte på seg som et forrykende energisk liveband. Tekstdrevet norskrock av den gamle sorten leveres med all fortvilelsen og sinnet det fortjener.
-------
Om utgivelsen:
«Per» er en hyllest, en takk, og et ønske om å gi tilbake. I vår oppvekst på Røros har vi sett spor etter Per Bergersen overalt. For oss har det blitt mye mer enn bare historiene og musikken. Denne mannen som gikk bort før noen av oss ble født har blitt en inspirasjonskilde og en helt. Hans musikk og tekster har for oss etablert standarden vi vil strebe etter. Musikk og tekst som ikke bare er bra, men også følelsesladd, ekte, og ærlig.

Helt siden starten har målet vårt vært å holde denne musikken i live, og vi kan ikke tenke oss noen bedre måte å gjøre dette på. Plata er spilt inn i Hessdalen, mikset i Oslo, produsert i Tsjekkia, og levert fra våre hjerter.
-------
www.facebook.com/bakrusband/
www.facebook.com/artutkulturfest/

  • Last Updated: 07.08.2019
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

fr. 4. oktober 2019 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
BAKRUS // Plateslipp // Konsert
Your Recently Viewed Pages