Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Østre Toten

Bare Egil Band

Overview

Bare Egil Band har holdt det gående i omtrent en mannsalder med sin særegne blanding av idioti, politisk aktivisme og lokalt forankret svada satt til en stilsprikende, men alltid fengende og i Egils egne øyne svært undervurdert musikk. Han slo gjennom med et brak i 1996 med det gullselgende debutplata "Absolutt ikke". Med singlene "Tagging og Sko", og evige suksesser som "Arne", "Speider'n" og "Asfalt" solgte den raskt til gullplate og har blitt en slags moderne klassiker, som stadig rekrutterer nye fans i alle aldersgrupper. Bare Egil Band finnes i en lang rekke varianter. I utgangspunktet er Bare Egil Band bare Egil med kassegitar, men det hender at han har med seg et fullt backingband, som oftest bestående av hele eller mesteparten av El Cuero. Da skal det egentlig hete Ikke Bare Bare Egil Band Band, men det hender at de slurver med navnedistinksjonene.

Han har også en meget populær barneforestilling sammen med sin gode venn og kollega Aslag Guttormsgaard under navnet Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow. Egil selv er også kjent for de brede lag for hyppige opptredener på Brille og Nytt på nytt på TV og han har også markert seg som skuespiller i filmene "Gilberts grusomme hevn", "Hakkebakkeskogen" og "Det norske hus". Han er i tillegg stadig aktuell med sine andre band som Thulsa Doom og Black Debbath. I begynnelsen av 2019 slapp Bare Egil Band sin nye singel "Husker du meg?"og sånn i tilfelle du lurer, ja han husker deg!

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 21:00
Dørene åpner : 19:30
Alle rettigheter
Aldersgrense: 18 år
Ingen rabatt for ledsager
 

  • Last Updated: 25.10.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

fr. 17. januar 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bare Egil Band
Your Recently Viewed Pages