Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow i Cornerhagen

Overview

Bare Egil og Aslag er to folkekjære barneunderholdere som i alle år har gledet og begeistret barn i alle aldre med sitt superpopulære barneshow. “Morbid!” er et ord barna gjerne bruker for å uttrykke sin begeistring! Her tar de ungdommelige noenogfemtiåringene i bruk moderne virkemidler som synth-trommer, keytar, sminke og Tiktokinspirerte dansetrinn for om mulig å kommunisere enda bedre med den oppvoksende slekt. De tror at hvis de bare har dette på plass vil de oppnå suksess. Det viser seg imidlertid at det er kostbart å være hipp og moderne, og derfor blir de nødt til å stjele for å opprettholde fasaden. De tror at de må utgi seg for å være noen andre enn de egentlig er for å oppnå suksess. Med masse musikk, humor og ironi fortelles en historie om skyggesidene ved dagens samfunn der motepress og kunstige skjønnhetsidealer gjennomsyrer alt.

Målgruppe: De som har foreldre som er dumme nok til å tro at dette passer for barn

Showstart kl 14.00 Dørene åpner kl 13.30

Velkommen til Cornerhagen!

Gjennom hele sommeren vil Cornerteateret i Bergen by på en utescene i hagen med god musikk fra kjente og kjære artister, humorkvelder med Standup, samt familieforestillinger til glede for de minste. Ta med en venn og kom og nyt kulturopplevelser i Cornerhagen!

Vi håper på sol og skyfri himmel, men det vil tilrettelegges for å kunne flytte inn i Kongesalen om uværet skulle komme. Programmet lanseres fortløpende.

  • Last Updated: 28.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

sø. 3. juli 2022 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow i Cornerhagen
Your Recently Viewed Pages