Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow

HURRA! Endelig er Bare Egil og Aslag tilbake i Cornerhagen med sitt enda mer superpopulære barneshow. Og det skjer på selveste sangthans-aften. Hva er vel gøyere enn å starte feiringen i Cornerhagen med disse to folkekjære artistene. “Morbid!” er et ord barna gjerne bruker for å uttrykke sin begeistring!

Her tar de to ungdommelige noenogfemtiåringene i bruk moderne virkemidler som synth-trommer, keytar, sminke og Tiktokinspirerte dansetrinn for om mulig å kommunisere enda bedre med den oppvoksende slekt. De tror at hvis de bare har dette på plass vil de oppnå suksess. Det viser seg imidlertid at det er kostbart å være hipp og moderne, og derfor blir de nødt til å stjele for å opprettholde fasaden. De tror at de må utgi seg for å være noen andre enn de egentlig er for å oppnå suksess. Med masse musikk, humor og ironi fortelles en historie om skyggesidene ved dagens samfunn der motepress og kunstige skjønnhetsidealer gjennomsyrer alt.

Målgruppe: De som har foreldre som er dumme nok til å tro at dette passer for barn

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 15:00
Dørene åpner : 14:30
Varighet : 70 min


Gjennom hele sommeren vil Cornerteateret i Bergen by på en utescene i hagen med god musikk fra kjente og kjære artister, humorkvelder med Standup, samt familieforestillinger til glede for de minste. Ta med en venn og kom og nyt kulturopplevelser i Cornerhagen! Vi håper på sol og skyfri himmel, men det vil tilrettelegges for å kunne flytte inn i Kongesalen om uværet skulle komme.

Velkommen til Cornerhagen!
Samarbeid med STAS ARTIS AS

Sist oppdatert: 05/22/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt