Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Barnas konserthus: BRUNE

Overview

Om dagen er Rune bare Rune, en gutt som akkurat har mistet bestefaren sin, men om natten er han Brune - superhelten som ikke er redd for noen ting.

Om dagen er Rune bare Rune, en gutt som akkurat har mistet bestefaren sin, men om natten er han Brune - superhelten som ikke er redd for noen ting. Han lister seg ut og maler syklene til guttene som rev plankehytta. Etter hvert får han hjelp av vennene Atle og Åse. Men ikke nok med det; plutselig treffer han bestefar, som er død...

Den kritikerroste og prisbelønnede barneforestillingen BRUNE handler om vennskap, mot og om det å ta igjen. Den handler også om savn, om en bestefarsklokke som lever sitt eget liv, om kampen for tilværelsen og om hvordan alt kan gå galt når superheltkreftene ikke strekker til. Historien om Rune er en herlig blanding av realisme og eventyr, lek og stort alvor, med temaer som sorg, mobbing, vennskap og hevn.

«Barneteater som tør å være alvorlig, og som stoler på at barna kan gjøre det samme. Svært vellykket oppsetning» Terningkast 5.
Lillian Bikset, Dagbladet

BRUNE er vinner av HEDDAPRISEN 2017 for beste barneforestilling. Forestillingen er en dramatisering av Håkon Øvreås roman med samme navn, som i 2014 fikk Nordisk Råds litteraturpris i klassen for barne- og ungdomslitteratur.
Musikken til BRUNE er spesialkomponert Raymond Enoksen og Geirmund Simonsen, og forestillingen ble opprinnelig laget som en co-produksjon mellom Akershus Teater og Teater Joker, og støttet av Spenn, Norsk Komponistfond, FFUK, HIOA, Fond for Lyd & Bilde.

Passer for barn fra 6 år og oppover.

Til denne forestillingen selges det kun unummererte billetter.

Varighet: Ca. 1 time, uten pause.

Foto: Mads Nygård
Arrangør: Stavanger konserthus

  • Last Updated: 11.11.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 16. februar 2020 13:00 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Barnas konserthus: BRUNE
Your Recently Viewed Pages