Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

Barnas konserthus: Lars er LOL

Overview

Forestillingen «Lars er LOL» er en morsom og rørende historie om det ha mot til å være seg selv. Amanda gleder seg til å begynne på skolen igjen etter ferien.

Forestillingen «Lars er LOL» er en morsom og rørende historie om det ha mot til å være seg selv. Amanda gleder seg til å begynne på skolen igjen etter ferien. For det første for å se Adam igjen. For det andre fordi hun skal bli fadder for en søt førsteklassing.

Når hun i stedet får ansvaret for den nye gutten Lars med Downs syndrom, blir alt veldig vanskelig. Amanda føler press fra alle kanter: Hvor god venn kan hun være med Lars, som er morsom og annerledes? Hvor hardt skal hun jobbe for å bli populær blant de kule i klassen? Og hvordan skal hun få Adam til å legge merke til henne?
Amanda surres inn i noe hun egentlig ikke vil være med på: Hun sprer dumme bilder av Lars. Slik svikter hun både ham og seg selv, og skuffer alle rundt seg. Hvordan skal Amanda reise seg igjen, gjøre det godt igjen og gjenvinne respekten? Det blir en lang og ydmykende vei fylt av prøvelser og selvfornedrelse, fortalt med en stor dose humor.

«Lars er LOL» er en scenisk oppsetning av skuespiller og spesialpedagog Iben Akerlies barnebokdebut med samme tittel (2016). Boken ble en umiddelbar suksess, og ble anmeldt til 6'ere både i pressen, og av barna som leste den. Den ble også tildelt ARKs barnebokpris i 2016. Iben (f.1988) jobber som skuespiller og er kjent fra filmer og tv-produksjoner som "Mammon" og "Hæsjtægg" på NRK, og fra tittelrollen i filmen "Victoria".

Forestillingen er produsert av Teatret Vårt, avdeling scenekunst barn og unge.
Idé/ opplegg: Regi: Elisabet ToppScenograf og kostymedesigner: Camilla Wexels Riser
Komponist: Bjørnar Myhr
Lysdesigner: Jonas P A Fuglseth

Passer for 10 år og oppover.

Forestillingen spilles i Zetlitz, med publikum sittende på puter på gulvet.
Varighet: Ca. 1 time, uten pause.

Arrangør: Stavanger konserthus

Lars er LOL-app:
Det er laget en interaktiv app i tilknytning til forestillingen «Lars er LOL»
Se hvemerdu.com

  • Last Updated: 16.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 22. mars 2020 14:00 15:00

sø. 22. mars 2020 15:30 16:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Barnas konserthus: Lars er LOL
Your Recently Viewed Pages