Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Barnas konserthus: Minidisco

Overview

Vi kaller alle danseglade barn med foreldre, og inviterer til minidisco i september! Scenen i Zetlitz vil bli gjort om til et stort dansegulv.

Vi kaller alle danseglade barn med foreldre, og inviterer til minidisco i september! Scenen i Zetlitz vil bli gjort om til et stort dansegulv – her vil det med andre ord være god plass til å boltre seg på og slå seg løs til populær dansemusikk! Tøffe lyseffekter, speilkuler og heftige beats er selvfølgelig også på plass. Alt dette for å skape den ultimate disco-følelsen.

Danseinstruktørene Linn Jihe Park Skåra og Maria Nguyen styrer minidiscoen, og vil sørge for at både små og store får en god danseopplevelse! Hvem vet, kanskje lærer du et nytt dansetrinn eller to?

Gjør dansefoten klar, og bli med på tidens minidisco hvor danseglede står i sentrum!

OM LINN JIHE PARK SKÅRA
Linn Jihe har danset helt siden hun var liten. Oppvokst på Hommersåk, savnet hun et dansetilbud i området. Som 14-åring startet hun derfor opp med danseklasser for barneskolebarn i nabolaget.

Til sammen har hun over 10-års erfaring med undervisning av barn. Linn Jihe gikk på Lundehaugen/Vågen Videregående Skole, hvor hun spesialiserte seg innen ballett, moderne og jazz. Hun har deltatt i ulike opptredener og selv koreografert ulike oppsetninger som Gosenrevyen og andre revyer for skoler i distriktet.

I dag jobber Linn Jihe på The Core Dancestudio i Sandnes. Her underviser hun hip hop klasser for nybegynnere, og fusion-klasser der moderne teknikk kombineres med urbane innspill. I timene hennes er det stort fokus på grooves og hun liker spesielt godt å finne nye måter å gjøre ting på. Som danseinstruktør, er det aller viktigste for henne å kunne skape en komfortabel atmosfære hvor elevene kan uttrykke seg selv.

OM MARIA NGUYEN
Stavanger-jenta Maria er 21 år og medlem av dansegruppa Sofly. Hun tilbringer mesteparten av hverdagen sin i dansesalen, og har deltatt på både små og store showcases med crewet sitt. I tillegg er hun danselærer for 1.–3. og 4.–7. klasse på House of Dance. Tidligere har hun også danset for selveste Karpe, og vært med på innspillingen av kinofilmen deres.

Varighet: ca. 1 time, ingen pause.
Arrangør: Stavanger konserthus

  • Last Updated: 07.08.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 8. september 2019 13:00 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Barnas konserthus: Minidisco
Your Recently Viewed Pages