Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Barnas Musikkfest

Mer info

Ingen Operafest uten at barna får sin egen musikkdag!
På Barnas Musikkfest kan barn i alle aldre oppleve et morsomt og lekent møte med forskjellig typer musikk. Hadeland Folkemuseum fylles med lyd og ulyd, bråk og stillhet, risling og rasling. Det blir en dag fylt med sang og musikk på scena og masse forskjellige aktiviteter som både små og store kan leke seg med.
​​​​​​
Opera Jukebox

Rett utenfor folkemuseets friluftspark ligger Gamle Tingelstad Kirke, St. Petri. Dette er en steinkirke fra middelalderen som ble oppført på 1200-tallet. Her får et og et barn (sammen med en venn eller familie) en helt eksklusiv operaopplevelse! Tre fantastiske operasolister og pianist sitter klar til å fremføre arier fra de mest kjente operaene, som man selv velger fra en meny.

Vi inviterer til Trallsang!
Gjengen bak Trall kommer tilbake for å synge allsang sammen med oss. Det blir koselig både for små og store. Lokale unge stemmer vil lede an som forsangere i Trallsangen. Trall er en sang-app som ble lansert i 2022. Appen er utviklet av musikkpedagoger ved OsloMet slik at alle, også de som ikke har musikkunnskaper fra før, skal få et verktøy til å lære seg sanger og synge sammen med barna. Trall er opptatt av at vi skal synge mer, for helsa, for å bevare den immaterielle kulturarven og for å bli gladere og mer lekne.

Sist oppdatert: 02/27/2024

Kilde: Visit Innlandet

Sider du nylig har besøkt