Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Barnas Søndag: Kokken Tor

Mer info

Barnas Søndag – Musikk og moro for hele familien!

Hjertelig velkommen til Barnas Søndag, denne gangen med barneforestillingen «Kokken Tor» i Fredrikshalds Teater.

«Kokken Tor» er en leken og interaktiv maske- og figurteaterforestilling som handler om både hvor vanskelig og hvor viktig det er å dele.

Om forestillingen
Kokken Tor er ingen vanlig kokk. Han lager nemlig verdens beste mat – som han får til å glitre, vokse og eksplodere! Det eneste problemet er at han spiser opp all maten selv. Kjøkkenet hans har vært stengt i flere år, for Tor deler ikke maten sin med noen. Og hvert fall ikke i dag. Tor har nemlig bursdag og skal bake verdens beste bursdagskake.

På denne helt spesielle dagen har to mus funnet veien inn til kjøkkenet hans. Pål og Lilli snur livet til Kokken Tor på hodet, for han kan jo ikke dele kjøkken med disse to gnagerne! Og hvordan i all verden skal han klare å feire bursdag når han blir forstyrret hele tiden?

Kokken Tor er skeptisk til alle rundt seg. Han mener at han klarer alt best selv. I løpet av forestillingen mykner han opp, litt etter litt. Kokken Tor forstår at det kanskje ikke er så dumt å åpne seg opp for andre. Kake smaker jo faktisk enda bedre når man er flere!


Om kompaniet
Feil Teater turnerer gjennom Den Kulturelle Skolesekken rundt i hele landet med forestillinger som Det Historiske Slaget om Bakgården, Alice i Eventyrland og De kaller meg Påsan.

Av og med:
Julia Küster og Amanda Strand
(Altanerende skuespillere: Jonas Sandvik og Nils Oortwjin)

Kunstnerisk veileder:
Berit Eik

Komponist:
Patrick Ingvaldsen

Scenograf:
Marit Milvang

Figurmaker:
Ida Ravn

Produsent:
Unge Viken TeaterPasser for barn fra 3 år og oppover. Barn under 3 år har gratis inngang.

Forestillingen varer ca. 30-45 minutter.

Sist oppdatert: 05/31/2024

Kilde: Halden Turist

Sider du nylig har besøkt