Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Barnas store konsertdag

  • Kongens gate 19, inngang Repslagerveita, Trondheim
  • 73 52 52 00
  • 26. november 2017
  •  /  12:00
  •  /  Price NO
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Sikre deg billetter til Luftforsvarets musikkorps sin minifestival for Barnas store konsertdag Sikre deg billetter til Luftforsvarets musikkorps sin minifestival for de minste! Her blir det konserter og verksted for barn i tre herlige timer! Tre tøffe trommiser, Tellekorpset og Storkorpset sørger for tøysing og elling og telling og full blås! Det blir også instrumentverksted, lydlek og mulighet til å lære å marsjere på rekke og rad. Konsertene spilles flere ganger slik at de fleste kan få med seg det meste. Luftforsvarets musikkorps har i flere år spilt mange forestillinger og konserter for barn. Disse produksjonene har blitt veldig populære. Det blir musikk i alle kriker og kroker når Byscenen fylles med rocketroll, geitekillinger og marsjerende elefanter. Velkommen til Luftforsvarets musikkorps sin minifestival! (Passer best for de mellom tre og ni år.)

Dørene åpner kl. 11.00 Byscenens restaurant, Almas, lager en egen barnemeny med småretter for anledningen.

Dette kan du få med deg:

STORkorpset: Her kan du høre et ordentlig STORkorps med trommer, tuba og fløyter som blåser, tuter og tøyser! 28 musikere som blåser i kor – det blir mye lyd det!

Tellekorps: Med musikk og hornmusikk kommer tellekorpset marsjerende – sammen med elefanter, apekatter og kattepuser. Tellekorpset er veldig glad i å spelle og telle og du får høre mange sanger om tall: En liten kylling, to katter på et bord og tre små tamburer er noen av barnesangene som tellekorpset spiller og synger for deg.

3 tøffe trommiser: Er du klar for rytmefest for småtroll? De tre muntre og morsomme trommisene i Luftforsvarets musikkorps har laget en egen trommekonsert for de minste. Her får du også møte trylletrommisen og høre eventyret om geitekillingen som kunne telle til ti.

Instrument- og figurverksted: Her får du lage instrumenter som ballongtutafon og pappmarakas! Du får også lære å lage fine figurer av notepapir som du kan ta med deg hjem. Verkstedet arrangeres i samarbeid med Ringve musikkmuseum.

Plingo!: Lydleken Plingo! er en morsom og melodiøs musikkbingo hvor du får lære deg å gjenkjenne instrumenter.

Marsjskolen: Har du lyst å lære deg å marsjere slik som ordentlige generaler og sersjanter gjør? Da er marsjskolen midt i blinken for deg!

  • Source: Trondheim Events
Dates

søn 26. november 2017 12:00

See All
Barnas store konsertdag
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad