VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken HALDEN

Barokkgalla med Ann Hallenberg

Overview

Ny dato på lansering er 18.mai klokken 12.00.
NB! Her kan det skje endringer.
Meld deg gjerne på nyhetsbrevet på www.operaostfold.no for de siste oppdateringer om billetter.

Opera Østfold er ekstra stolte over å invitere til barokkgalla med verdensstjernen Ann Hallenberg sammen med Barokkarnerne under ledelse av Stefan Plewniak. Gjestesolist er tenoren Magnus Staveland.

Svenske Ann Hallenberg er etablert som en av verdens ledende mezzosopraner. Da hun gjestet New York i februar 2020 var overskriften i New York Times sitt portrett av henne:
Is This the Best Opera Singer You've (Probably) Never Heard Of?

Hun opptrer regelmessig i de største operahusene og festivalene i Europa og Nord-Amerika, inklusive La Scala i Milano og operaene i Paris, Wien, Zürich, Berlin, og ved Salzburg Festivalen. Hun er også en meget etterspurt konsertsangerinne og hun samarbeider med en lang rekke av nåtidens ledende dirigenter.
Til sammen har hun spilt inn mer enn 45 CD og DVD. To ganger har hun blitt tildelt "Årets beste solo CD" ved en av verdens mest prestisjetunge klassiske prisutdelinger: "The International Opera Awards", i London.

Magnus Staveland er en norsk tenor med stor internasjonal suksess som har jobbet ved de største operaene i byer som Berlin, Milano, København, Stockholm, Antwerpen, Madrid, Firenze, Wien med flere. Ann Hallenberg samarbeidet med Magnus Staveland for første gang høsten 2005, og har siden den gang medvirket i en rekke konserter og CD-innspillinger sammen, blant annet ved Operaen i Paris i 2006.

Den polske dirigenten og fiolinisten Stefan Plewniak har rykte på seg for å være en mester i emosjonell kjemi og en orkan på scenen! Han er førstedirigent for L 'Orchester de l'Opera Royale Versailles, og musikksjef for Warszawa kammeropera. Han grunnla og er musikalsk leder av Il Giardino d'Amore-orkesteret og Cappella dell'Ospedale della Pietà Venezia. I 2016 grunnla han The FeelHarmony Symphony Orchestra.

Barokkanerne (Norwegian Baroque Ensemble) består av noen av de beste norske tidligmusikerne, og samarbeider med ulike fremragende utøvere som kunstneriske ledere og solister. De er grunnpilarene i oppbyggingen av et norsk tidligmusikkmiljø med konsertserier i Oslo, turneer i inn- og utland, utallige festivalopptredener, CD-utgivelser og et kontinuerlig arbeid for kompetansehevingen innenfor tidligmusikk blant unge, studenter, amatører og profesjonelle.

  • Last Updated: 06.05.2021
  • Source: Halden Turist
Dates

fr. 18. juni 2021 19:00 21:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Barokkgalla med Ann Hallenberg
Your Recently Viewed Pages