VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

BARREN WOMB + The Plague

  • Sort & Blå Scene , Jernbanegt 2, Porsgrunn
  • 13. mars 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

BARREN WOMB returnerer til RiP!

Tiden har atter en gang kommet. Den finsk-norske soniske kraften Barren Womb er aktuelle med et nytt monsterangrep av et album, “Lizard Lounge”, som ble sluppet via Loyal Blood Records 22. Mai.

Barren Womb er muligens det mest hardtarbeidende bandet i den norske undergrunnen. Med utrettelig turnering og en lang rekke utgivelser bak seg siden oppstarten i 2011, er bandet absolutte mestere av sitt virke. Den upolerte, rå energien de er kjente for live overføres enkelt til deres studioinnspillinger og på “Lizard Lounge” er dette sannere enn noen gang. Det er som å bli kastet inn i pitten, rett foran dem, i et fullpakket rom der spytt og svette flyr veggimellom. Dette er hardcore. Nordisk hardcore.

Rett-i-trynet-tilnærmingen på “Lizard Lounge” gir assossiasjoner til alt fra Refused til Clutch, og albumet sender lytteren ut på en rensende reise som frigjør sinn og sjel fra de angstfylte følelsene Barren Womb blottlegger i sine låter. Etter ni års vandring på en
kompromissløs DIY-sti, kan Timo og Tony være melodiske, kvasse, fengende,
intense, punkete eller heavy som en gammal Chevy. “Lizard Lounge” veksler mellom skrikende gitarer og total lidelse, til såre og rolige passasjer, før de igjen slår pusten av deg ved å fenge på en måte som er helt uventet for et band i denne sjangeren. Mind blown.

Selv om man forventer det uventede fra Barren Womb, vil de alltid overraske. Disse to gærningene trår aldri feil.
-
Ole C. Helstad (Sâver, Høstsabbat)

Vi sier oss 100% enige etter å ha hatt Barren Womb hos oss 3 ganger før, dette er et forrykende fett liveband som det er umulig å stille seg likegyldig til. Ikke engang blaserte bransjefolk klarer å opprettholde "nonsjalant lening mot vegg bakerst i lokalet"-holdning under konsert med Barren Womb.

The Plague er et punkband med base på Borgestad i Skien, og består av fire gutter i alderen 14-16. The Plague har holdt på siden mai 2019, og siden det spilt over 10 konserter, gått videre i UKM, blitt anbefalt av Urørt og gitt ut EP! Bandet har spilt support for en rekke artister, slik som The Dogs, brenn, Golden Core, Nød og Edgars. The Plague stiller opp med både politiske og bitende ironiske tekster. Inspirasjonen er tatt fra mange hold, så gjør deg klar for en tøff smørje av alternativ punk!

BARREN WOMB + The Plague
Lørdag 13. mars 2021

Billetter 275 kr inkl avg er i salg på Hoopla. 18 år leg plikt
Kun 50 billetter i salg på Hoopla!

Dørene åpner kl 20.00
The Plague kl 21.00
Barren Womb kl 22.00

Innslipp stenger kl 22.00, så kom i tide!
Baren stenger kl 00.00. Kun sitteplasser med bordservering og kontaktløst bestilling/betaling.

Vis hensyn og følg smittevernsinstrukser. Brudd på smittevernsregler medfører bortvisning. Er du syk eller i karantene må du holde deg hjemme. 

  • Last Updated: 05.03.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 13. mars 2021 19:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
BARREN WOMB + The Plague
Your Recently Viewed Pages