Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

BARSELTREFF – tirsdag 12. desember kl. 11.00 - 13.00

GRATIS arrangement - men alle MÅ på forhånd hente ut en billett her på TicketCo, så vi vet hvor mange som kommer, og kan sørge for at det ikke blir for fullt. Vi vil sjekke billetter.

Inne på vår nyoppussede låve skaper vi en varm og rolig atmosfære for de aller minste - og deres foresatte. Vi legger ut tepper og leker, har koselig bakgrunnsmusikk, og tilrettelegger for hyggelig samvær og nye bekjentskaper.
Det er maks plass til 30 voksne på hvert arrangement. (Babyene trenger ikke billett.)
Medbragt mat og drikke for voksne er dessverre ikke tillatt, da vi er avhengige av salg i kafeen for å kunne fortsette med barseltreff på gården vår.
En av gårdens dyktige kokker er på jobb, og på menyen kan det blant annet finnes dagens smørbrød, dagens salat, mandelmakroner, fruktjuice fra Hardanger, kaffe, te og ekte varm sjokolade. Vi serverer dere ved bordene, og kan gjerne hjelpe med å varme barnemat. Det er garderobe, toaletter og et varmt stellerom i lokalet. Vi har et akustisk piano på låven, så om noen har lyst å spille noe i løpet av treffet er det veldig hyggelig!
Under arrangementet vil det også være mulig å gå rundt på gården og kikke, lukte og stimuleres av de flotte dyrene og historiske gårdsområdene våre. MEN OBS: Dette er IKKE et gårdsbesøk med organiserte aktiviteter med dyrene, og det er ikke lov å gå inn til noen av dyrene på egenhånd - verken ute eller inne.
For å få en rolig atmosfære for babyene, er det IKKE mulig å ta med barn over ca. 1 år på dette arrangementet.


Om du har billett, men likevel ikke har mulighet til å delta på barseltreffet, setter vi pris på om dere gir oss beskjed (post@ovre-eide.no), da vi ofte har ventelister på andre som ønsker billetter.

VELKOMMEN TIL GÅRDS - VI GLEDER OSS TIL Å TA IMOT DERE!
Følg oss gjerne på Facebook og Instagram (ovreeidefarm) for nyheter og oppdateringer.

__________________________


Øvre-Eide Gård ligger ytterst i Jordalsveien i Eidsvåg.
Vår adresse er: Øvre-Eide 36, 5105 Eidsvåg i Åsane.
Vi oppfordrer alle til å reise grønt og kollektivt, da det kun er få minutter å gå fra bussholdeplassen Eidsvåg E39.


FOR Å KOMME TIL GÅRDEN MED BIL:
Fra E39 ta avkjørsel mot Eidsvåg og følg skilting mot Jordal. Følg Jordalsveien forbi kirkegården, og helt til dere kjører over en ferist. ETTER feristen er det første vei til venstre, inn på en grusvei.


PARKERING:
- Alternativ 1: Helt i starten av grusveien er det en liten grusplass på høyre hånd hvor man kan parkere.
- Alternativ 2: Litt lengre inn på grusveien, på høyre hånd, i en sving, er det en stor rød garasje med grønn port. Man kan parkere på hele grusplassen foran denne store garasjen.
- Alternativ 3: Langs det hvite/røde gjerdet på ridebanen. OBS: Ikke stå foran luftegårdene til hestene, og ikke parker foran de private boligene.


OBS: Det KAN bli tatt bilder og filmer under arrangementet for å brukes i markedsføring av gården. Om dere ikke ønsker å komme med på bilder og filmer, ber vi om at dere informer personalet ved ankomst.

Sist oppdatert: 12/08/2023

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt