Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

BC på Rosendal

Mer info

BC
British Christ
Before Colombia
Board Clerks
Bingo Crowd

Sært navn har mange barn. BC er endelig tilbake, og gjør en eksklusiv konsert i den gamle kinosalen på Rosendal fredag 31. mai. I dagens Sal 1 på Rosendal Teater, vil de presentere nytt materiale fra sitt kommende album Manners, som er mikset og co-produsert av Alan Moulder (Nine Inch Nails, Beach House, The Cure etc.), og mastret av Heba Kadry (Future Islands, Björk etc.). 

Det har gått lenge nok siden sist, og de vil sikkert spille noe hyggelig gammalt også, for å feire musikken, og det å holde ut.
Denne kvelden er et samarbeid mellom Crispin Glover Records, Rosendal Teater og Rosendal Kafé, og billetten vil gjelde på hele huset fra når dørene åpner. I tillegg til konserten, vil man kunne nikke anerkjennende til både drinker og barsnacks fra Credo-Heidi og DJ-sett før og etter fra Crispin-Torgeir og punke-Ivar. Pekka (Ljos Studio) og Torsken (Avon Lyd) holder det hele sammen i lag med husets teknikere. 

Kom så, blir feittj!

Billettpris: 380,- eks billettavgift  Betal-det-du-kan gjelder ikke på konserten, da den ikke er en del av Rosendal Teaters sesongprogram.

Dørene åpner kl. 20:00. Konsertstart kl. 21:30. 
 

Sist oppdatert: 05/09/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt