Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar Ringsaker

Beate Lech – Høytidskonsert

Overview

Når Beate S. Lech kommer til Prøysenhuset 20. desember har hun med seg et repertoar fra juleplaten,"Høgtidsrom", som hun ga ut i samarbeid med SKRUK i 2014. I høst har Beate S. Lech imponert publikum i NRK suksessen "Stjernekamp". I tillegg til å fylle salen på Prøysenhuset med julestemning, har Beate Lech og makker David Wallumrød tatt med seg til et kresent utvalg av de sangene som har betydd mye for henne gjennom karrieren. Publikum får høre henne i et helt spesielt intimt og nært format. Med låtene åpner hun dører innover i livet. Ja, det er nesten som om hun ser og synger om akkurat deg.

Siden tidlig på 2000-tallet har Beate Lech gått under artistnavnet "Beady Belle", og er kritikerrost internasjonalt med sine 8 albumutgivelser. I forbindelse med 2018-utgivelsen, "Dedication" høstet hun stående applaus fra et samla kritikerkorps. Dagbladet skiltet den gang med overskriften "Norges svar på Beyonce", og mener at hennes formidlingsevne forener Soul, Pop og Jazz på en unik måte. Det mangler heller ikke på lovord blant artistkollegaer. Tidligere vokalist i D`sound, Simone Larsen sa en gang "Å sjå Beate S. Lech på scena er som å sjå musikk. Musikken finst i kvar nerve i henne, mange meiner ho er vår aller fremste kvinnelege vokalist"


Dørene åpner: 18:40
Konsertstart : 19:00
Varighet: 75 min.
Kiosk, Øl/Vin / Alle Rettigheter
Adkomst / kollektivtransport Rutebuss 170 til Rudshøgda

Arrangørens nettside

  • Last Updated: 11.10.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

fr. 20. desember 2019 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Beate Lech – Høytidskonsert
Your Recently Viewed Pages