Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Beate S. Lech: Høgtidsrom

Overview

På repertoaret står kjente juleslagere som "Stille natt", "Det hev ei rose sprunge","Eit barn er født i Betlehem" og "Mitt hjerte alltid vanker".

I tillegg har Beate oversatt eller gjendiktet en rekke mer ukjente sanger som "I stjernene det står" ("I saw three ships"), "Josef" ("What child is this"/"Greensleves") og "Ei voggesong i natta" ("A cradle in Bethlehem"). Hun har også laget en helt ny julesang med tekst av sin mormor fra Rovde: "Guddoms kjærleik".

Det er en sakral stemning over det hele. Ingen av julesangene handler om snø eller nisser. Beate har valgt å skrive arrangementene i et litt mystisk landskap. Sangene vil kanskje ikke framstå som så lettygde som vi ofte kjenner dem, men med litt motstand både i klang og harmonikk. Det kan sparke litt av og til, samtidig som det er lagt til rette for et mektig og vakkert løft. Fra det vare og skjøre til det brusende og dundrende, på denne julekonserten skal ikke publikum sove, men la seg løfte opp og ut av hverdagen og inn i det indre rommet, der sårbarhet og åpenhet bor. Og da kan alt skje.

 

I tillegg til kor og Beates soliststemme, er det med en trio bestående av Andreas Bye på trommer, Marius Reksjø på bass og Andreas Ulvo på tangenter.

  • Source: Trondheim Events
Dates

fre 8. desember 2017 18:30

See All
Beate S. Lech: Høgtidsrom
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad