Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Beatlemania 1967

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • 51 60 20 10
  • 22. september 2017
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Beatlemania begrepet ble skapt av hysteriet omkring The Beatles som bredte om seg i et omfang verden aldri hadde opplevd maken til. Nå bringes denne musikalske skatten til scenen ved et av verdens beste Beatles tribute band, og noen av landets beste vokalister.

Fartsfylt og fargerikt show med masse energi, entusiasme, musikalitet, humor!

I 1967 utga The Beatles albumet Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band, også kalt hippienes bibel. Albumet er blitt kåret til tidenes beste, og regnes også som det mest innflytelsesrike albumet i rockens

historie. Oppfølgeren Magical Mystery Tour ble også utgitt dette året, og inneholder låter i samme sjanger som på Sgt. Pepper.

Sangene fra disse to platene ble aldri fremført live av The Beatles, men nå 50 år senere presenteres alle låtene live i et forrykende show med noen et av verdens mest anerkjente Beatles-tolkere. Tor Henning Olsen og Det Betales har gjort tribute til The Beatles i over 40 år, og de har spilt mer enn 70 ganger på The Cavern Club i Liverpool.

De har turnert med legenden Tony Sheridan og Alan Williams (ex. Beatles´ manager) Med seg på scenen har de vokalistene Håvard Gryting, og Pål Rake.

Publikum kan forvente et fartsfylt og fargerikt show med masse energi, entusiasme, musikalitet, humor og muligheten til å gjenoppleve noe av magien som fantes rundt The Beatles og deres musikk!

Vi får høre låter som bl.a. All you need is love, When I'm 64, With a little help from my friends, Lucy in the sky with diamonds, Penny Lane.

DET BETALES

Bandet har gjort tribute til The Beatles i over 40 år ! De har spilt mer enn 70 konserter på legendariske Cavern Club i Liverpool.

Alan Williams ( ex. Beatles manager) uttalte begeistret : «Det Betales is the best Beatles Tribute Band In The World»

TOR HENNING OLSEN

Tor er Beatles sjefen over alle Beatles sjefer, og har drevet bandet Det Betales i over 40 år. Han blir omtalt som en troverdig og entusiastisk artist, proppfull av energi. Det oppleves til fulle når Tor fremfører låter som I am the walrus, Strawberry fields og A day in the life.

HÅVARD GRYTING

Håvard er kjent fra «The Voice», og som korist i «The show must go on», med Åge Sten Nilsen, og han har takket nei til å synge med selveste Paul McCartney under fredspriskonserten i Oslo for noen år siden. I Beatlemania 1967 fremfører Håvard bl.a. She's leaving home, Fool on the hill og Your mother should know.

PÅL RAKE

Pål er kjent fra «The Voice» på tv i 2013, og han har de siste årene jobbet med de fremste nasjonale og internasjonale utøverne i musikkbransjen. I forestillingen vil man oppleve Pål synge låter som Sgt. Pepper, Hello Goodbye og Magical Mystery Tour.

 

  • Last Updated: 28.06.2017
  • Source: Region Stavanger
Dates

fre 22. september 2017 19:30

See All
Beatlemania 1967
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad