VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Bendik Brænne // Trykkeriet Scene

  • Olav Tryggvasons Gate 5
  • +47 99256407
  • 25. juni 2021
  •  /  19:00
  •  /  Price 275,- / 240,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Trondheim Konsertkollektiv presenterer Bendik Brænne på Trykkeriet Scene!

Bendik Brænne er tilbake med albumet «Personal Best?» og duetten «White Highway» sammen med Emilie Nicholas! 26. juni kommer han sammen med gitarist Nikolai Grasaasen til Trondheim!

Mange kjenner ham som Norges countryprins, men Bendik Brænne har mange ulike sider som har en tendens til å sive inn i musikken hans. Impulser fra Mellom-Amerika kommer inn gjennom mariachi-bandet Los Pantronics, samt powerpop og punk gjennom supergruppa The Needs som han deler med medlemmer fra bl.a. Kvelertak, Oslo Ess og Honningbarna. Når han nå er klar med nytt album kan man umiddelbart gjenkjenne alle de elementene som gjør Bendik Brænnes musikk så unik.

Med det Spellemannvinnende debutalbumet «How To Fake it In America», gikk Bendik Brænne fra å være en anerkjent studiomusiker, til å etablere seg som en av landets mest spennende nye soloartister. Albumet var i tillegg til å vinne Spellemannpris, også nominert til Bendiksenprisen, og den hadde flere singler listet på norsk radio. Oppfølgeren «Do you know who I think I am» ble også nominert til Spellemann året etter, og singelen «Down the line» ble spilt mye på NRK P1.

I 2017 var Bendik Brænne aktuell med «The Last Great Country Swindle» produsert sammen med alt-country-stjerna Daniel Romano, og et snaut år etter kom det lavmælte fjerde albumet «Benedictionary». Disse to albumene viser to sider av Bendiks musikalske virke. Der den ene oser energi backet av surf-punk-mariachi bandet «Los Plantronics», er den andre stillferdig og følsomt spilt inn av Bendik selv - alene i sin egen stue. Felles for disse platene er den mengden med ros de har fått fra musikkanmeldere. «The Last County Swindle» stakk av Spellemannspris, og «Benedictionary» toppet flere lister over årets beste norske utgivelser!

Sommeren 2020 seilet «Personal Best?» inn som den femte i rekken av kritikerroste album utgitt av Bendik Brænne. Plata med det selvsikre navnet ble ledet an av «Everyday of the Week» som ble en av de store sommerlåtene på NRK P13. I høst har han heller ikke sittet stille i båten, og i november dukket «White Highway» opp som en kandidat til årets julelåt. Duetten med Emilie Nicholas dukket opp som lyn fra klar himmel og ga oss et lite lysglimt i en ellers så bekmørk tid. Låten fikk bl.a. terningkast 6 i VG.

Aldersgrense 18 år.

---

VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE SMITTEVERN:
Vi følger norske myndigheters anbefalinger og krav til smittevernstiltak.
- Begrenset kapasitet
- Sittende publikum
- 1-meters avstand
- Registrering av navn og telefonnummer i tilfelle smittesporing
- Kun forhåndssalg
- Barbestilling via telefon, servering ved bord
- Ved avlysning/utsettelse vil du få tilbud om refundering

  • Last Updated: 12.04.2021
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

fr. 25. juni 2021 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bendik Brænne // Trykkeriet Scene
Your Recently Viewed Pages