Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland AUSTEVOLL

Benny Borg i Henjo

Overview

Benny Borg til Bekkjarvik og Henjo! 


Benny Borg er en ubestridt ener på historiefortelling. Nå tar han opp suksessforestillingen med fortellingene og låtene til Cash, Elvis og Cornelis Vreeswijk, i tillegg til noen av hans egne "schlegere".
I løpet av den 90 minutters lange konsertforestillingen, hvor humor og alvor går hånd i hånd, får Benny Borg virkelig vist seg som den allsidige kunstneren han er når han gir deg alle de store låtene til noen av de største artistene innen pop- og visekulturen.
I løpet av den snaue halvannen time lange forestillingen viser Benny seg som visesangeren, showmannen og den allsidige kunstneren han er. Benny Borgs evne til å være Elvis, Cash, hans praktfulle evne til å formidle Cornelis Vreeswijks musikk er av solid merke. Ved gjenhør av hans egne låter minnes man på Borgs genuine evne til å kombinere iørefallende melodier med tekster som i all sin enkle, følsomme og lett skarpe observasjon treffer rett i mellomgulvet.


Generell informasjon: 
Sted: Henjo i Bekkjarvik
Området åpner: 17:30
Konsertstart: 18:00


Ta med deg venner og familie for en nydelig kveld i hjertet av Bekkjarvik!

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

to. 26. mai 2022 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Benny Borg i Henjo
Your Recently Viewed Pages