Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Bergen Bonanza, med Pedro Carmona-Alvarez

Våren 2024 blir det litt endringer i formatet til Bonanza. Våre fire faste bandmedlemmer har ikke lenger selskap av en fast hovedvokalist/fronperson. Slik at i vår vil vi prøve noe nytt: hver måned vil de være en ny frontperson i bandet, som vil bistå med å kuratere kvelden med låter og gjester. Tidligere i år har vi hatt Carl Espen Thorbjørnsen og Sigrid Moldestad. I april, selveste natt til 1. mai, er det ingen ringere enn:

PEDRO CARMONA-ALVAREZ
Pedro er en sjeldent talentfull kar. Forfatter, poet, musiker. Etter en del år der forfatterskapet har hatt hovedfokus, er det kjekt å se at Pedro nå stadig oftere drar gitaren ut av kassa. Han har jo selvsagt spilt mye med Frode Grytten Beat Band de siste årene. Men også hans eget prosjekt Moonpedro and The Sinking Ship er i vinden. Blant annet med konsert på årets Bergenfest. Vi ser frem til å overlate spakene til Pedro denne kvelden!

Konsertstart: 20.00
Sted: Statsraaden Bar & Reception 
Cover: 250,-

Vårt fantastiske husband er som vanlig på plass:

Pedro Carmona-Alvarez (vokal og gitar)
Einar Olsson (trommer)
Ole Gunnar Eikeland (bass)
Lars Hammersland (keys)
Eirik Utne (gitar)

BERGEN BONANZA er et månedlig livekonsept, som arrangeres i Bergen (som oftest) første onsdag i måneden kl 20.00-22.00. Hver kveld spiller husbandet et utvalg låtskatter innen blues, country, folk, alt country og bluegrass. Husbandet består av noen av de beste musikerne i Bergen. Og hver måned får de besøk av noe av det fineste Vestlandet har å by på av vokalister, låtskrivere og instrumentalister.

Konserten er støttet av Bergen kommune

Sist oppdatert: 04/22/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt