Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

BERGEN DRAMATIKKFESTIVAL 2024

Den tredje utgaven av Bergen Dramatikkfestival går av stabelen 29. aug - 1. sept 2024! Igjen har vi satt sammen et ambisiøst program med ny scenetekst som utgangspunkt for kunstneriske, faglige og sosiale begivenheter. Det blir forestillinger, arrangementer og opplevelser på tvers av bykjernen, med Cornerteateret på Møhlenpris som festivalens hovedbase og bankende hjerte.

Det kunstneriske programmet består av 13 ulike scenetekster, presentert som ferdigstilte produksjoner, pågående arbeid, iscenesatte lesninger eller stuntvisninger. Tre av tekstene er valgt ut fra en OPEN CALL der vi fikk vi inn over 100 bidrag fra på tvers av Skandinavia. tillegg byr vi på et omfattende fagprogram som snart lanseres.

Planlegger du å få med deg mer enn tre arrangementer på festivalen? Da anbefaler vi festivalpass! Festivalpass koster 500 kr, og gir sterkt rabattert pris på alle arrangementer. Du må fortsatt kjøpe billetter til hvert enkelt arrangement. Festivalpasset gir god rabatt, og lønner seg om du planlegger å få med deg mer enn tre av de over 30 postene vi har programmet.

Les mer om festivalen på:
www.bergendramatikkfestival.no | www.cornerstones.no
Kjøp billetter til festivalen på:
cornerstone.ticketco.events/no/nb 

Sist oppdatert: 07/18/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt