Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Bergen Matfestival 2018

Overview

Norges største lokalmatfestival lokker hvert år tusenvis av Bergensere og tilreisende til historiske Bergenhus Festning. Rundt 70 lokalmatprodusenter, Bergens beste kokker og et utvalg internasjonale kokker står klare til å skape en utrolig matopplevelse.

Persetorsk, puspas eller røkerumpe?
Bergen Matfestival gir deg mulighet til å møte menneskene bak maten, og lære historien om produktene og hvordan de lages. Lokalmatprodusenter fra hele Vestlandet har med seg spennende oster, honning, kjøtt- og sjømatprodukter, frukt og grønnsaker. La deg friste av deilig iskrem, håndlaget sjokolade, lukten av ferskt bakverk, og ikke minst sprudlende sider fra Hardanger. Kanskje du får prøve Bergenske spesialiteter som persetorsk, puspas eller røkerumpe!

Bergens beste restauranter
De beste restaurantene i byen står i kø for å servere sine smakfulle retter av lokale råvarer under Bergen Matfestival. I restaurantteltet “Matbyen Bergen”kan du for eksempel prøve fisk og skalldyr hos Cornelius Sjømatrestaurant, tradisjonell norsk mat hos Pingvinen eller kanskje høstens smaker hos Restaurant 1877?

Internasjonale spesialiteter
I tillegg til det beste Bergen og Vestlandet har å by på, kan du smake internasjonale spesialiteter på Bergen Matfestival. Som eneste by i Norge er Bergen en del av det internasjonale nettverket for UNESCO gastronomibyer. I år vil seks spennende internasjonale UNESCO gastronomibyer gjeste festivalen, og lage lokale spesialiteter fra Kina, Italia, Spania, Tyrkia, Iran og Sverige.

Barnas Matfestival
Mens de voksne koser seg med lokale og internasjonale spesialiteter, kan barna kanskje bare hoppe rundt i høyet? På Barnas Matfestival kan de møte bonden og dyra, og suse rundt på traktor, både motorisert og trø-basert. De kan lære om sjømat og grønt på minikokkekurs og smake matvarer med bind for øynene i smaksløypen.

Kjøp billett til Bergen Matfestival!

  • Last Updated: 20.02.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

fre 31. august 2018 12:00 19:00

lør 1. september 2018 10:00 19:00

søn 2. september 2018 10:00 17:00

See All
Bergen Matfestival 2018
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad