Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Bergen VegFest - Vestlandets Vegetariske Festival 2024

Bli med på årets beste lørdag på Bergen VegFest - Vestlandets Vegetariske Festival! På Bergen VegFest venter masse digg mat på deg og det kommer til å bli vanskelig å bestemme seg for hva du skal smake på først! På kokkekurs kan du se eksperter lære bort de beste tipsene og triksene på scenen - og deretter smake på maten som blir laget!

Du får også muligheten til å lære mer om hvordan du kan spise mer veggismat, hvordan mat påvirker miljøet, dyrevelferd og helsen din, lytte til kunnskapsrike foredragsholdere eller snakke med dyktige ideelle organisasjoner på festivalen! Bergen VegFest er en festival for hele familien! Og ikke glem å invitere vennene dine! Alle som liker god mat er velkommen!

Inkludert i billetten får du inngang til festivalen, du kan delta på kokkekurs, foredrag, aktiviteter for barna, prøve gratis smaksprøver og få et fantastisk sted å være med fantastiske mennesker.

Finn ut mer om bodene, programmet eller hvordan du kan bli frivillig på vegfest.no

Bergen VegFest - Vestlandets Vegetariske Festival 2024 er støttet av Bergen kommune. Vi sees på en fantastisk lørdag med fantastiske mennesker, bærekraftige utstillere, smaksprøver, kokkekurs, foredrag og sist men ikke minst: Fantastisk mat! Om arrangøren Bergen VegFest - Vestlandets Vegetariske Festival arrangeres av den ideelle organisasjonen Grønn Framtid. Grønn Framtid jobber mot et mer rettferdig matsystem – for mennesker, dyr og planeten.

Les mer om Bergen VegFest på vegfest.no

Les mer om Grønn Framtid på gronn-framtid.no

Sist oppdatert: 12/05/2023

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt