Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar

Bernhoft & The Fashion Bruises

Overview

Etter å ha reist alene over store deler av verden i de ti årene han nå feirer som soloartist, er Bernhoft henrykt over å ta med seg The Fashion Bruises på veien. Bernhoft er nå klar for norgesturné i forbindelse med sitt nye album; «Humanoid», som slippes i august 2018.

Om Bernhoft har en programerklæring, er det han ønsker å få folk til å danse og tenke samtidig.

Det nye albumet består av låter som er hakket mer up-beat enn tidligere materiale, og har anslag av ren rock, uten at Bernhoft vil gi det stempelet «retro». Denne gangen har hans faste band, The Fashion Bruises vært med på innspillingen av albumet, og prosessen har foregått mer eller mindre live. Slik blir det også naturlig at bandet blir med på norgesturnéen, som starter i Sandvika i september.

- Med The Fashion Bruises har jeg funnet en spilleglede som er helt perverst sterk, jeg gleder meg som en tenåring til turné. Jeg er helt overbevist om at det er det beste bandet jeg har vært med i, og bedre enn de fleste band du får se i år, sier han.

Bernhoft forteller videre at han gleder seg til å slippe nytt album og få spille låtene live for publikum. Tematikken på «Humanoid», skifter vekselvis mellom hans optimistiske og desillusjonerte syn på verden. Plata har blitt formet av omveltningene i verden vi lever i, der ting som miljøkrisen og flyktningeproblematikk skaper stadig større motsetninger mellom mennesker.

- Jeg er ikke komfortabel i et «post truth»-samfunn, der begrepet «politisk korrekt» har blitt et skjellsord, og hvor man stikker hodet i sanda enn å ta for eksempel klimakrisen på alvor. Jeg forsøker å finne min plass i verden, men det kan til tider føles vanskelig. Som person slites jeg litt mellom pessimisme og optimisme, og det tror jeg skinner igjennom på denne plata. Men, jeg har blitt utrolig glad i å spille gitar igjen, det har på en måte blitt mitt happy place jeg kan rømme til, sier han.

  • Last Updated: 28.06.2018
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

fr. 28. september 2018 kl. 02:00 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bernhoft & The Fashion Bruises
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad