Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet RINGSAKER

Bernhoft med band

Overview

I sommer kan publikum glede seg over en uforglemmelig konsertopplevelse når Jarle Bernhoft med band står på scenen utendørs ved Prøysenhuset!

Jarle Bernhoft har med sin distinkte og tidløse sound imponert med sin enorme musikalitet. Den kritikerroste og prisvinnende publikumsfavoritten har en solid diskografi, og har solgt ut konserter og turneer i over ti år. Gjennom vinteren har den karismatiske og jordnære artisten gjort inntrykk på TV-seerne med sine musikalske tolkninger i Hver Gang Vi Møtes.

I begynnelsen av 2021 kom Bernhoft med sitt nye album, «Dancing on My Knees», som han selv omtaler som hans mest personlige album noensinne. Han synger om kjærlighet, kjærlighetssorg, og verden i dag. Låta «Call Out Kids» er albumets hjerte. Låta er en energisk erklæring om betingelsesløs kjærlighet, dedisert til sønnene hans. Bernhoft fortsetter å imponere, engasjere, og representere alle som har følt, og setter pris på, livets kontraster. Han gjør det med musikk som omfavner det som er ekte og sant. Med skuddsikkert talent, hjertefølt ydmykhet, og en god dose fandenivoldsk holdning.

Bernhoft ser han frem til å skru opp lyden og presentere det nye materialet ispedd mange gamle hits på Prøysenhuset i sommer.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 19:30
Dørene åpner : 19:00

Varighet : 75 min

Servering :
Kiosk
Mat
Øl / Vin
Alle rettigheter


Aldersgrense : Ingen aldersgrense

Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

Adkomst : Lokal rutebuss til Rudshøgda
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja


Arrangørens nettside
Artistens nettside

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 6. august 2022 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bernhoft med band
Your Recently Viewed Pages