VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

Bernoft akustisk

Overview

Velkommen til Bernhoft Akustisk på Samfundet lørdag 31.10!
Mer enn ti år etter starten av sin solokarriere, som har inkludert fire studioalbum (to av dem listetoppende), to EP'er, Årets Spellemann-pris, US Grammy-nominasjon, utsolgte klubb- og arenakonserter, samt TV-opptredender i USA hos bl.a. Ellen DeGeneres og Conan O'Brien, er det på tide å endre på et par ting for Jarle Bernhoft.

Det blir konserter, men disse konsertene blir ikke som de han har gjort det før. Nå blir det fullstendig nakent. Ikke noe band. Ingen loopstasjon.
Kun Bernhoft selv med akustisk gitar, med låter fra hele karrieren hans (samt noen splitter nye), i en særdeles intim konsertsetting. Inspirasjonen bak denne helakustiske solosettingen forklares best av Bernhoft selv: "Jeg blir ekstremt nervøs av å synge uten mikrofon foran kjeften. Nettopp derfor skal jeg gjøre mer av det.

De gangene jeg har fått aller størst kick av musikk, er når de som spiller går vekk fra mikrofoner og forsterkere og bruker rommet de er i. Det kan være singer-songwriters, klassiske utøvere, jazz- eller bluegrass-folk; fraværet av forsterkning gjør nærværet av artistene utrolig sterkt. Det krever enormt med hjerte på skjorta, mot og ferdigheter å holde på publikummet en hel konsert uten å plugge i gitaren og spille høyt, men jeg er enormt sugen på å klare det"

Praktisk:
Storsalen, Samfundet
Lørdag 31.10.2020
Konsert kl. 18.30 og kl. 21.00
Dørene åpner 1 time før konsertstart.
Vi tar smittevernhensyn på alvor og iht myndighetens føringer.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

  • Last Updated: 01.10.2020
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 31. oktober 2020 18:30 20:00

lø. 31. oktober 2020 21:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bernoft akustisk
Your Recently Viewed Pages