Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Kick Nattklubb & Scene

Bertine Zetlitz til KICK Scene

  • Dronningensgate 8, Kristiansand S
  • +47 38028330
  • 27. oktober 2016 - 27. oktober 2016
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Bertine Zetlitz stiller opp for Kirkens SOS i høst på en nasjonal selvmords forebyggende kampanje med låten “På kanten”. Kirkens SOS Agder feirer 40 år og vi er så heldig å få en egen Jubileumskonsert med Bertine på Kick Scene i Kristiansand 27. oktober. Bandet består av Jonas Lie Theis (keyboards, m.m.) og Andreas Bratlie (trommer, kor, etc.). De får deg til å danse og le, samtidig som det gis rom for å få gåsehud av klassiske hits som «Fate» og «Adore me».

Bertine Zetlitz er en av Norges ledende pop artister. Gjennom over 10 år har hun levert hits som “Fate”, “Girl Like You”, “Fake Your Beauty” og ”Sett at vi sier det sånn”. Hennes innovative stil både visuelt og som låtskriver har gitt henne utallige Spellemannpriser – og hyllest blant såvel kritikerer som publikum. Bertine blir ansett som elektro-pop pionér, og får gjennom sin opptreden publikum til å danse, – men også lytte til ballader som treffer deg midt I hjertet.

Nå kommer hun med det som kommer til å bli en magisk akustisk aften.

Bertine og hennes knallsterke band bestående av Jonas Lie Theis (keyboards, m.m.) og Andreas Bratlie (trommer, kor, etc.) er tilgjengelig for konserter og events. De får deg til å danse og le, samtidig som det gis rom for å få gåsehud av klassiske hits som «Fate» og «Adore me».

Dette er en jubileumskonsert for Kirkens SOS Agder.

  • Last Updated: 04.10.2016
  • Source: Visit Kristiansand
Dates
torsdag 27. oktober 2016

See All
Click to activate
Kristiansand S, Norway
The latitude and longitude
58° 8' 37" N / 7° 59' 42" E
Bertine Zetlitz til KICK Scene
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad