Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Best før, ofte god etter...

Mer info

Hvor morsomt er det egentlig å bli eldre?

Hvor morsomt er det egentlig å bli eldre? Når tyngdekraften overvinner kroppen, og avstanden mellom hvordan du føler deg og hvordan du ser ut er i ferd med å bli uforklarlig stor. Når blir man egentlig gammel? Kan man forresten si det om gamle mennesker, at de er gamle? Og hva med aldersdiskriminering, når begynner den? Er det sant at man slutter å fornye seg når man er 27? Finnes det håp etter førti? Og når er løpet virkelig kjørt? Tar livet til når man er 66, eller er det bare noe som sies for å trøste oss? Hvor syk blir man egentlig av å gå til legen, og ender man egentlig opp som sine foreldre uansett hvor mye man stritter imot? Er det lov å le av lårhalsbrudd og svekkede evner, eller slutter livet å være morsomt når man blir syk?

I «Best før, ofte god etter» tar skuespilleren Iver Bjurgren oss med på en leken og humoristisk odysse inn i meningen med livet, aldringen, havet, kjærligheten og alt annet han ikke forstår, i et forsøk på å gjøre «stand-up» mens han fortsatt kan stå, bare i følge med sitt aldrende selv, sin gitar, og en mikrofon. 

Iver Bjurgren har jobbet som musiker og skuespiller de siste 25 årene, og er ikke ukjent for Teater Ibsens publikum. Han medvirket blant annet i forestillingen «Kunst» på Teater Ibsen høsten 2021, og reiser også rundt og spiller for barnehagebarn i hele Vestfold og Telemark. Nå har han skapt en humoristisk forestilling om å bli eldre for et publikum både yngre og eldre enn han selv.

Sist oppdatert: 06/19/2024

Kilde: VisitGrenland AS

Sider du nylig har besøkt