Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Beyond The Gates

Mer info

Beyond the Gates oppsto fra asken til kult-festivalen, Hole in the Sky, i 2012. Festivalen er kjent for å diske opp noe av det beste ekstrem metal-sjangeren har å by på og har vokst til å bli en favorittgeskjeft på sommeren for metal-fans over hele verden.

Beyond the Gates foregår over fire spredt utover flere av byens konsertsteder. Disse inkluderer USF Verftet, Kulturhuset og legendariske Grieghallen, hvor mange banebrytende norske black metal-album ble spilt inn på 90-tallet.

Beyond the Gates Experience

I tillegg til denne massive ekstremmetall-begivenheten, tilbyr Beyond the Gates publikummet sitt unike og spennende muligheter til å utforske norsk kultur og det som var med på å forme black metal-scenen på 90-tallet.

I årevis har fans strømmet til Bergen for å oppleve sine norske favorittartister i hjemmemiljøet. Natur og lokal kultur har alltid vært en viktig inspirasjonskilde for artistene som var med å sette Bergen på metal-kartet.

Beyond the Gates vil legge ned store ressurser i å gi alle tilreisende publikummere et unikt innblikk i alle aspekter av den norske Metal-scenen og den lokale kulturen generelt. I den forbindelse vil festivalen sette opp en rekke arrangementer som kan være med på å forsterke festivalopplevelsen og forståelsen av den norske metal-scenen. Dette inkluderer guidede turer, kunstutstillinger, en tatoveringsmesse og mye mer.

Sist oppdatert: 01/18/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt