Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Big 5 med Nils og Harald

Mer info

Hvem er du egentlig, Leif Ove Andsnes?  

Sosiolog og komiker Harald Eia og statsviter og analyseentusiast Nils Brenna har hatt stor lyttersuksess med å bruke personlighetstesten «Big Five» til å analysere kjente personer på NRK P2 og i egen podcast. Under Festspillene tar de for seg pianisten Leif Ove Andsnes, og du har muligheten til å se samtalen live.

Før de tre møtes på scenen i Peer Gynt-salen, har Andsnes tatt personlighetstesten som blant annet skal avdekke hva slags forhold han har til skam, hvordan han takler konflikter, hvor godt han evner å konsentrere seg og hvor langt empatien strekker seg. På scenen går Harald og Nils gjennom resultatene sammen med pianisten, som får se resultatene for første gang, samtidig med publikum.

Hvilke personlighetstrekk kjennetegner en som har vært blant verdenseliten av pianister siden tenårene? Blir han nevrotisk eller ettertenksom av å tilbringe halve året på reiser, hotellrom og solistoppdrag? I tillegg går programlederne gjennom hvor Andsnes ligger på skalaen i forhold til andre profilerte mennesker som har tatt testen. Hvordan er verdensstjernen skrudd sammen? Det blir humoristisk, interessant og lærerikt!

Foto: Stine Østby

Sist oppdatert: 04/16/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt