Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Bamble

Bigbang

Overview

Bigbang og kaptein Øystein Greni har vært en del av den norske folkesjela så lenge at man kan unnskyldes for å glemme hvilken imponerende merittliste de faktisk har bak seg. Klassikeren "Girl in Oslo" klatret til nr. 3 på VG-lista allerede i år 2000 og siden 2003 har samtlige 6 albumutgivelser gått helt til topps. Bigbang blir ofte med rette kalt et av landets beste liveband, og det er i møte med publikum at trion virkelig er i sitt ess.

Når Bigbang nå slipper nytt materiale og kjører i gang maskineriet for fullt 6 år etter "The Oslo Bowl", så er det all grunn til å tro at vi får oppleve et band som ikke sparer på kruttet når de drar ut for å presentere gamle og nye hits. Vi gleder oss til en magisk kveld i hagen fredag 5. juli!

Wrightegaarden ligger idyllisk plassert midt i sentrum av sommerbyen Langesund. Siden slutten av 80-tallet har Wrightegaarden vært en ettertraktet scene for utendørskonserter i sommerhalvåret, og bortimot alt som kan krype og spille av store og små nordiske artister har gjestet den vakre hagen.

18 års aldersgrense.
Dørene åpner: kl. 19:00
Artist: kl. 21:00
Varighet: ca 120 minutter uten pause
Ledsager gratis med gyldig ledsagerbevis.

 

  • Last Updated: 05.06.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 5. juli 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bigbang
Your Recently Viewed Pages