Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar

Bigbang

Overview

Bigbang på veien med den nye skiva Glory Chord. 2019 har vært et travelt år for Bigbang, ikke bare har de gitt ut "Glory Chord", sitt første album på seks år, de har også sluppet den ambisiøse livefilmen "Play Louder" som fortsatt kan oppleves på NRKs strømmetjeneste. Med "Glory Chord" har Greni og co føyd noen nye livefavoritter til en allerede velfylt setliste og på tampen av året er det duket for konserter i intimt format når bandet legger ut på klubbturné.

Førjulsturnéen er en tradisjon Oslotrioen har holdt fast på lenge og som har blitt et kjent og kjært innslag i kalenderen for mange når året nærmer seg slutten. Denne gangen får altså flere anledning til å oppleve Bigbang i førjulsform etter en travel festivalsommer. "Fy søren Greni, det er så tydelig at du elsker dette!" (Terningkast 6, Romerikes Blad, Nebbenfetivalen) "School of Rock" (Terningkast 6, Brønnøysund Avis

Aldersgrense 20 år.
Ingen rabatt for ledsager.
Dørene åpner kl 19:00
Kun ståplasser

Arrangørens nettside

  • Last Updated: 21.08.2019
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

fr. 20. desember 2019 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bigbang
Your Recently Viewed Pages